25.7° / 13.1°

Trendyol’un kasım kampanyaları 15 ülkede eş zamanlı başlayacak

Trendyol’un kasım kampanyaları 15 ülkede eş zamanlı başlayacak

Trendyol’un kasım kampanyaları 15 ülkede eş zamanlı başlayacak
Tarih: 05.11.2024 11:57

İSTANBUL,(DHA)- BU yıl kasım kampanyalarını 15 ülkede eş zamanlı olarak başlatan Trendyol, e-ihracat fırsatıyla Türk üreticilerinin ‘Made in Türkiye’ ürünlerini yurt dışındaki milyonlarca müşterisiyle buluşturacak.

Trendyol’un, kasım kampanyaları bu yıl Almanya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Umman, Romanya, Yunanistan, Macaristan, Çekya, Polonya, Slovakya ve Bulgaristan’da aynı anda yarın başlıyor. Kasımda yükselen talebin satıcılarca karşılanabilmesi için ve stok alımlarını kolaylaştırmak üzere şirket, erken ödeme özelliği ile özel finansal destekleri de hayata geçirdi.

‘YURT DIŞINA TAŞIDIĞIMIZ KASIM KAMPANYAMIZLA SATICILARIMIZIN BÜYÜMESİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ’

Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen ve şirket satıcılarını buluşturan İş Ortağı Zirvesi’nde kasım kampanyalarıyla ilgili bilgi veren Trendyol Grubu CEO’su Erdem İnan, “Türkiye’de ve yurt dışında 40 milyondan fazla müşterimiz ve onların taleplerini karşılayan yüz binlerce satıcımız var. Biz onların arasında bir köprüyüz ve bu sayede Trendyol’un yarattığı istihdam bugün 2 milyon kişiyi aşmış durumda. Kasım ayı, her sene satıcılarımızın işlerini büyütebildiği bir dönemdir. Ama bu kasım önceki yıllara göre daha farklı. Çünkü faaliyet yürüttüğümüz tüm ülkelerde kasım kampanyasını aynı dönemde başlatıyoruz. Bu kasımda yaratacağımız e-ihracat hacmi sayesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da satıcılarımızın işlerini geliştirmelerine önemli bir katkı sağlamayı hedefliyoruz. Trendyol olarak, e-ticarette başarının ancak tüm ekosistemi büyüterek mümkün olacağına inanıyoruz. Esnaf, KOBİ’ler ve bu ekosistemin tüm oyuncuları ile birlikte bir başarı öyküsü yazmayı başardık ve gelecekte de satıcılarımız ve müşterilerimizle etki alanımızı genişletmeye devam edeceğiz. Şirketimiz Türkiye’nin ihracatçı sayısına ve ihracat miktarına katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne dek 130 binden fazla satıcısının e-ihracat yapmasına imkan sağladı ve satıcılar Trendyol üzerinden, 1 yıllık süreçte yurtdışına 80 milyonu aşkın ürün sattı. Mikro ihracat ile yurtdışına satış yapmak isteyen şirket satıcılarının satıcı paneli üzerinde mikro ihracata izin vermesi ve faturalarını mikro ihracata uygun kesmesi yeterli oluyor. Daha önce hiç ihracat yapmayan firmaların mikro ihracat yapabilmesi için tek seferlik gümrük kaydı yapma zorunlulukları bulunurken, şirket satıcıları adına bu süreci kolaylaştırmak için de Ticaret Bakanlığı ile iş birliği içinde hareket ediyor” dedi.

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56
Aksaray nöbetçi eczaneleri
İstanbul - Küçükçekmece'de 7 katlı binanın çatısı alev alev yandı; havai fişe...
Sakarya Dünya Dağ Bisiklet Şampiyonasına ev sahipliği yapacak
Kırıkkale'de 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı olayda 3 tutuklama
Sardes Antik Kenti'nde ilk kez gece müzeciliği deneyimi
Sardes Antik Kenti'nde ilk kez gece müzeciliği deneyimi/ Ek fotoğraflar
Edirne'de, ağaca çarpan otomobilin alkollü sürücüsü yaralandı
Bodrum'da aranan şüphelilere villada operasyon; 3 tutuklama
Sokakta yaşamını sürdüren kişi, İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde ölü ...
İstanbul - Beylikdüzü’nde iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Motosikletiyle ilerlerken tabancayla vuruldu
Portekiz Ligi'nde şampiyon Sporting Lizbon
Çanakkale Boğazı'nda sürüklenen tekne kurtarıldı
Edirne'de bariyere çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı; kaza kamerada
Fahrettin Altun, New York'taki 'Türk Günü Yürüyüşü' dolayısıyla katılımcılara...
Crystal Palace, ilk kez FA Cup'ı müzesine götürdü

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Portekiz Ligi'nde şampiyon Sporting Lizbon

Çanakkale Boğazı'nda sürüklenen tekne kurtarıldı

Edirne'de bariyere çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı; kaza kamerada

Fahrettin Altun, New York'taki 'Türk Günü Yürüyüşü' dolayısıyla katılımcılara seslendi

Crystal Palace, ilk kez FA Cup'ı müzesine götürdü

Adana Demirspor - Hatayspor: 0-5

İstanbul - Bakan Uraloğlu: Biz yapay zekânın her şeyine asla güvenmeyeceğiz

Düğün konvoyundakiler ambulansa yol vermedi; o anlar kamerada

İstanbul- Kağıthane'de kamyonet binaya çarptı; kaza anı kamerada

Kalp grefti, Kara Kuvvetleri'ne ait uçakla Ankara'ya ulaştırıldı

Adana Demirspor - Hatayspor / Fotoğraflar

Fenerbahçe Beko, derbide galip geldi

Bakan Göktaş, Kütahya'da

Dut yemek isterken eli korkuluk demirine saplandı

İstanbul - TÜRGEV Akademi'nin II. Öğrenci Sempozyumu gerçekleşti

Galatasaray camiası UEFA Kupası zaferinin 25. yıl dönümünde buluştu

Ankara'da inşaat firması mağdurlarından eylem

Erzincan'da 54 özel gereksinimli birey askerlik heyecanı yaşadı

MKE: PİRANA KİDA göreve hazır

Erzincan'da 54 özel gereksinimli birey askerlik heyecanı yaşadı/ Ek fotoğraflar

Mardin'de otomobil ile traktör çarpıştı; 3 yaralı