TSYD Ailesi İstanbul'da Buluştu

TSYD Ailesi İstanbul

TSYD Ailesi İstanbul'da Buluştu

TSYD Ailesi İstanbul'da Buluştu
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkezince düzenlenen "TSYD İl Temsilciler Toplantısı" İstanbul'da gerçekleşti.


Toplantıya TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, Akreditasyon ve Organizasyon Müdürü Birgül Pullukçu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada Anadolu’da ki TSYD temsilcilerinin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Yurt genelinde 70’in üzerinde temsilcinin katıldığı toplantıya Aksaray’ı da TSYD temsilcimiz Harun Atalay temsil etti.


Genel Başkan Tongsir, Toplantı Öncesinde İl Temsilcilerine TSYD Genel Merkezi Sosyal Ve Spor Tesislerini Gezdirerek Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi.
TSYD Genel Başkan Oğuz Tongsir, “Tesislerimizin birçok alanı kullanılamaz ve atıl vaziyetteydi. Bizim dönemimizle birlikte tesisimizi adeta şantiye alanına çevirdik. İnşaat maliyetlerinin arttığı bir dönemde ben ve yönetim kurulumuz taşın altına elimizi koyarak bir birinden değerli sevenlerimizin, destekleriyle tesisimizi modern bir yapıya çevirdik hala birçok bölümde çalışmalarımız devam ediyor. Birçok spor ve sosyal aktivite tesislerimizde yapılabiliyor. TSYD bünyesinde bir de Spor Yazarları Müzesi oluşturan Başkan Tongsir Ülkemizin birbirinden duayen Spor yazarlarının anıları burada yaşıyor sizler de müzemize katkı da bulunabilirsiniz” dedi. 
Tongsir: "Her Temsilcimiz TSYD'yi Gururla Temsil Etmekte"
Spor Yazarlar Müzesi oluşturduklarınıda ifade eden Tongsir, “Anadolu’daki temsilcilerimiz ile 2 bin üyesi bulunan Türkiye'nin en büyük spor medya kuruluşuyuz ve sizler zor şartlar altında bu kutsal mesleği icra ediyorsunuz. Anadolu gazetecisine sahip çıkan kucaklayan haklarını koruyan bir anlayış içinde olduğumuzu hepinizin bilmesini isterim. Üstlendiğiniz görevi hakkıyla yapıp, bütün zorlukları göğüsleyen siz Anadolu’daki temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Neler yaptığınızı biliyoruz. Sizler meslektaşlarınızın işini kolaylaştıran önemli bir sorumluluğu ve görevi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Emeklerinize sağlık, iyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.
"Anadolu İle TSYD Dahada Güçlü"
Genel Başkan Tongsir, "Burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu TSYD olarak yaşıyoruz. Biz herkesi kucaklıyoruz. Bizden, sizden diye ayrışım yapmıyoruz. Anadolu ile TSYD daha da güçlendi. Bu birlikteliğimiz herkese örnek olsun“ şeklinde konuştu.
2 gün süren toplantıda, TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir TSYD temsilcilerinin illerde yaşamış oldukları sıkıntıları, eksikleri ve yapılması gerekenleri dinleyerek TSYD Koordinatörü ve Akreditasyon sorumlusu Birgül Pullukçu “hepiniz ile yakın iletişim halinde yaşadığınız tüm sorunlar için bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay



Anahtar Kelimeler: Ailesi İstanbul' Buluştu
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri