TÜBİTAK Şampiyonları Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti

TÜBİTAK Şampiyonları Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti

TÜBİTAK Şampiyonları Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti

TÜBİTAK Şampiyonları Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti
 


 

TÜBİTAK 2024 Araştırma Projeleri Türkiye Finalinde Aksaray’ı temsilen yarışan okullar Türkiye 2.si, Türkiye 3.sü, ve Türkiye 4. Olarak önemli bir başarı elde etti.  
 

Vali Kumbuzoğlu; final yarışmalarında derece yapan öğrencileri Valilik makamında kabul etti.  


 

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, danışman öğretmenleri ile şampiyon öğrencilerle bir süre görüşen Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu elde ettikleri başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.  
 

Ortaokul Kategorisi yazılım alanında Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Türkiye ikincisi, Ortaokul Fizik alanında Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi Türkiye üçüncüsü ve lise kategorisinde Abdülhamit Han Fen Lisesinin dördüncü olduğu yarışmanın sonuçlarının kendisine iletildiğinde büyük mutluluk yaşadığını ve her biri ile ayrı ayrı gurur duyduğunu vurgulayan Vali Kumbuzoğlu; “Sizin hep yanınızdayız, bundan sonra aklınızdaki fikirleri düşüncelerinizin arkasından kararlı gideceksiniz sizleri tebrik ediyorum” dedi.
 

 “Kazanmak sizden hediyeler bizden, siz sözünüzü tuttunuz biz de tuttuk” diyen Vali Kumbuzoğlu; “Sizler Ankara’da kendinizi gösterdiniz, bizlere gurur verdiniz. İnşallah bundan sonrada başarılarınız artarak devam edecektir. Kazanmak en güzel duygudur.  Başarı insanın öz güveni kazanması için en önemli etkendir. İnşallah bundan sonra okul hayatınızda çalışma hayatınızda bol bol hayal edin. Hayal ettikçe çok daha fazla projeler üreteceksiniz. Sakın hayallerinizden fikirlerinizden vazgeçmeyin. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi. Vali Kumbuzoğlu daha sonra öğrencilere çam sakızı çoban armağanı hediyeler takdim etti.
 


 



Salı 30.9 ° / 17.9 °
Çarşamba 31.4 ° / 15.5 °
Perşembe 33.7 ° / 18.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri