Tuğrul Karacaer: Emeklilerimizin Haklarını Savunacağız

Tuğrul Karacaer: Emeklilerimizin Haklarını Savunacağız

Tuğrul Karacaer: Emeklilerimizin Haklarını Savunacağız

Karacaer: "Emeklilerimizin Haklarını Savunacağız"

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın emeklilere yönelik açıklamalarına sert bir tepki gösterdi. Karacaer, emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, MHP Milletvekilinin emeklilere ek iş yapma çağrısını "rencide edici" buldu.

Karacaer, emeklilerin devletten seyyanen zam beklediklerini ve bu taleplerinin meşru olduğunu belirtti. Ayrıca, emeklilerin ülkeye önemli katkılarda bulunduğunu ve hak ettikleri saygıyı görmeleri gerektiğini vurguladı.

İYİ Parti olarak emeklilerin haklarını savunmak için mücadele ettiklerini ve Aksaray Milletvekili Turan Yaldır'ın Meclis'te bu konuya dikkat çektiğini ifade eden Karacaer, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini dile getirdi.

Aksaray Milletvekilinin emeklilere yönelik önerisini eleştiren Karacaer, emeklilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti ve "Bu seçim emeklilerin seçimi olacaktır." dedi.

Ekonomik olarak zor şartlarda yaşayan emeklilere destek olacaklarını belirten Karacaer, seçimleri kazanmaları halinde ihtiyaç sahibi emeklilere Kurban Bayramı'nda 5000 TL Bayram İkramiyesi ve aylık 2500 TL destek sağlayacaklarını açıkladı.

Emeklilerin haklarını savunmaya devam edeceklerini belirten Karacaer, vatandaşların desteğiyle Aksaray'da emeklilerin yaşam koşullarını iyileştireceklerini sözlerine ekledi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri