Tuğrul Karacaer hastane personeli ile buluştu

Tuğrul Karacaer hastane personeli ile buluştu

Tuğrul Karacaer hastane personeli ile buluştu

KARACAER, DEVLET HASTANESİ PERSONELİ İLE BULUŞTU
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER,  bugün Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında, Taşeron firma bünyesinde görev yapan Radyoloji, Yemekhane ve Bilgi işlem çalışanları kadro isteklerini dile getirdiler. 


Seçim programı kapsamında, Hastane personeli ile bir araya gelen onların sorun ve taleplerini dinleyen İYİ Parti Adayı KARACAER, Muayene için sırada bekleyen hasta ve yakınları ile de sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 


Aksaray’da yeterince sağlık yatırımlarının olmadığını, mevcut hastanelerin yetersiz olduğunu belirten İYİ PARTİ ADAYI KARACAER, Hastane ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamasında “ Hem vatandaşlarımız, hem de hastane çalışanlarımız Sağlık sisteminin gelmiş olduğu durumdan ötürü oldukça dertliydi. Vatandaşlarımız özellikle hastaneden randevu alamamaktan yana çok şikâyetçi oldular. Mevcut hastane ve poliklinik sayıları Aksaray’a yetersiz olmaktadır. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret esnasında, Hastane personelleri ve vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde gerekli notlarımızı alıp çözümlerimizden bahsettik. Taşeron firma bünyesinde görev yapan Radyoloji, Yemekhane ve Bilgi işlem çalışanları kadro isteklerini söylediler ve bu yönde bizlerden destek talebinde bulundular. Aynı kurumda çalışıp kamu haklarından mahrum olan yıllarca söz verilip kadro verilmeyen Radyoloji, Yemekhane ve Bilgi işlem çalışanlarının kadro almaları için gerekli girişimlerde bulunacağımızı bildirdik. Misafirperverliğinden ötürü Baş Hekimimiz Doç. Dr. Mustafa Onur Karaca'ya teşekkür ederiz.” Dedi.


İyi Parti Aksaray Belediye Başkan adayı KARACAER’ in Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ziyaretinde, İYİ Parti İç Anadolu bölgesi Kadın politikaları koordinatörü Pınar İZGÜ, Kadın Politikaları Başkanı Naciye AKKUŞ TÜRK   ile Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri