Tuğrul Karacaer: Hep beraber değiştireceğiz

Tuğrul Karacaer: Hep beraber değiştireceğiz

Tuğrul Karacaer: Hep beraber değiştireceğiz

KARACAER: HEP BERABER DEĞİŞTİRECEĞİZ
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER, Aksaray’ın çehresini değiştirecek projelerini vatandaşlara anlatarak, artık değişim zamanının geldiğini ve hep beraber değişimi gerçekleştireceklerini belirtti.  

 


Seçim çalışmaları kapsamında bugün ilk olarak Aksaray İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER’ e İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan BELGEMEN,  Aksaray Milletvekili Turan YALDIR, Merkez İlçe Başkanı Osman YILMAZ , İç Anadolu bölgesi Kadın politikaları koordinatörü Pınar İZGÜ ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.  Tam kadro sahada olan İYİ Parti Heyeti, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette,  İl Emniyet Müdürü Murat KOLCU ve Emniyet mensupları ile bir araya geldi. 


İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER ve İYİ Parti heyeti daha sonra sırasıyla ALFAN Fabrikası ve Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Ziyaretlerde, kurum çalışanlarından destek isteyen İYİ Parti Adayı KARACAER, Seçim çalışmaları boyunca sık sık vurguladığı "Artık değiştirelim" sözleri ile dikkat çekiyor. Toplumun farklı gruplarıyla sık sık diyalog halinde olan KARACAER,  Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek projelerini ve çözümlerini şekillendiriyor. 


Aksaray’da değişim rüzgârının hızla artığını ifade eden İYİ PARTİ Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER,  "Beraber değiştirelim" mesajımız, toplumda büyük bir coşku ve umut uyandırıyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, toplumun desteği her geçen gün artıyor. Ekibimiz ve projelerimiz toplum tarafından kabul görmüştür. Biz hazırız Aksaray hizmetlerin en iyisi Hak ediyor .” dedi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri