Tuğrul Karacaer ve İyi Parti Ekibi, 'Kapı Çal Gönül Al' Etkinliğiyle Vatandaşların Karşısında!

Tuğrul Karacaer ve İyi Parti Ekibi,

Tuğrul Karacaer ve İyi Parti Ekibi, 'Kapı Çal Gönül Al' Etkinliğiyle Vatandaşların Karşısında!

"Tuğrul Karacaer ve İyi Parti Ekibi, 'Kapı Çal Gönül Al' Etkinliğiyle Vatandaşların Karşısında!

"Aksaray'da Seçim Heyecanı: Karacaer, Proje Sunumuyla Vatandaşların Kalbini Kazanıyor!"
Aksaray'ın yerel seçim atmosferi iyiden iyiye hareketleniyor. İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve ekibi, seçim kampanyası kapsamında 'Kapı Çal Gönül Al' etkinliği düzenleyerek, vatandaşlarla birebir temas kuruyor. Proje sunumları ve samimi iletişimleriyle Karacaer, seçmenlerin kalbini kazanıyor.


Aksaray'ın siyasi gündemi hareketli günler yaşıyor. İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve ekibi, seçim atmosferini iyiden iyiye ısıtıyor. "Kapı Çal Gönül Al" etkinliği kapsamında, Karacaer ve ekibi, Toki sakinlerini ziyaret ederek, projelerini anlatıyor ve destek istiyor.
Karacaer'in liderliğindeki İyi Parti ekibi, samimi bir atmosferde vatandaşlarla buluşarak, onların sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini paylaşıyor. Vatandaşların ilgi ve destekleriyle motive olan Karacaer, yaptığı açıklamada, bugüne kadar 25 bin ailenin kapısını çaldıklarını ve destek istediklerini belirterek, halkın ilgisi ve desteğinin kendilerini motive ettiğini vurguladı.
Karacaer ve ekibinin "Kapı Çal Gönül Al" etkinliği, seçim atmosferini canlandırırken, halk ile aday arasında doğrudan iletişim kurulmasına olanak sağlıyor. İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve ekibi, halkın desteğiyle Aksaray'a daha iyi hizmetler sunmak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyor.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri