Tuğrul Karacaer: Yerel esnafı destekleyeceğiz

Tuğrul Karacaer: Yerel esnafı destekleyeceğiz

Tuğrul Karacaer: Yerel esnafı destekleyeceğiz


İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER Yeni sanayi sitesinde mobilyacı esnaflarla ile bir araya gelerek, sorunlarını ve taleplerini dinledi. 


Mobilyacılar sitesinde faaliyet göstermekte olan Ak Genç mobilya sahibi Yunus Emre Ulu’ya ait iş yerinde mobilyacı esnafı ile buluşan İYİ PARTİ heyeti,  esnaflarla beraber öğle yemeği yedi. İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan YALDIR, İl Başkanı Sercan BELGEMEN ve Belediye Meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği programda İYİ Parti Adayı KARACAER’ den mobilyacı esnafı, karşılaştıkları zorluklardan bahsederek, yerel esnafa sahip çıkılmasını ve desteklenmesini istediler.  

 


Mobilyacı esnafı, Müteahhitlerin iskân onayında Aksaray Belediyesinin binalarda uyguladığı mobilya grubunun tamamlanmış olma zorunluğunun işlerini olumsuz etkilediğini belirttiler.  Mobilyacılar, Aksaray Belediyesinin de diğer çevre illerde uygulandığı gibi iskân onayı esnasında müteahhitlerden mobilya grubu tamamlanmış olma zorunluğunun kaldırılmasını Başkan adayı KARACAER’ den istediler. Ayrıca Mobilyacılar sitesinin ihmal edilmesinden ve bakımsızlığından dert yanan mobilyacı esnafı, ana cadde üzerinde çöp konteynırın yetersiz olduğunu çöplerin gelişi güzel etrafa atıldığını ifade ettiler. Mobilyacı esnafların, Aksaray ekonomisinin canlanması için yerel esnafın desteklenmesi gerekliliği talebine ve iskân aşamasında ki taleplerine kayıtsız kalmayan İYİ Parti Adayı KARACAER, sorunların çözüleceği sözünü vererek, yerel esnafın her zaman destekleyeceğini vurguladı. 


Yerel işletmelerin önemine değinen İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER,” Aksaray’ın esnafı ile çalışacağız, dışarıdan bir çivi dahi almayacağız.  Yerli esnaflarımızı destekleyerek, yerel ekonominin canlanması ve yerli girişimcilerin desteklenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. İskân aşamasında müteahhitlerden mobilya grubu tamamlama zorunluğunu kaldıracağımı söz veriyorum. Aksaray’ın yerel esnafı hizmetin en iyisini hak ediyor. ” dedi 
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER yerel esnafı destekleme sözü, seçim kampanyasının önemli bir vaadi olarak dikkat çekiyor.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri