Tuğrul Karacaer'in enerjisi de, kararlılığı da doruk noktasında

Tuğrul Karacaer

Tuğrul Karacaer'in enerjisi de, kararlılığı da doruk noktasında

KARACAER ‘İN ENERJİSİ DE KARARLIĞI DA DORUK NOKTASINDA

Aksaray’ın geleceğini şekillendirecek 31 MART seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul KARACAER’in yoğun seçim çalışma temposu artarak devam ediyor.

 

 

Sabah erken saatlerde seçim çalışmalarına başlayan ve akşamları da farklı mahallerde kapı kapı dolaşarak destek isteyen İYİ Parti adayı KARACAER’e her geçen gün  destek artıyor.  Gittiği her yerde yoğun ilgi ve destekle karşılanan İYİ Parti Adayı KARACAER’in enerjisi de kararlığı da doruk noktasına çıktı. 


Seçim anketlerinde üst sıralarda yer alan , ziyaretlerde yoğun ilgi ve destek gören İyi parti adayı KARACAER, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor. Vatandaşların sorunlarını dinlemek, ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm önerileri sunmak için adeta sahada mekik dokuyor.  
Seçim çalışmaları kapsamında bugün ilk olarak çarşı esnafı ziyareti ile seçim çalışmalarına başlayan İYİ Parti Heyeti, sırasıyla Nuray ve Doğukan çiftinin nikâh şahitliği, 15 Temmuz Milli İrade Meydan'ında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı, Baklavacı Gültekin’in iş yeri açılışı, Galericiler sitesinde galerici esnafı ile buluşma ve Aksaray Barosu’nu ziyaret ile devam etti. 


Ziyaretlerde çarşı esnaflarının sorun ve taleplerini dinleyen İYİ Parti Başkan Adayı KARACAER, esnafların kendilerine verdiği destekten memnuniyeti ifade ederek “Sıktığımız her el, ziyaret ettiğimiz her esnaf, bize gelecek güzel günleri müjdeledi. ” dedi. Galericiler sitesi ziyaretinde, Recep UYMAZ ve Halit DEMİR’in sahibi olduğu Simge Otomotiv’de galerici esnafı ile Öğle yemeğinde buluşan İYİ Parti Başkan Adayı KARACAER yaptığı konuşmada, galericilerin sorunlarını ve taleplerini bildiğini belirterek İYİ kadroların seçimi kazanması ile Galericilerin hak ettiği hizmeti alacağını söyledi. 31 MART akşamına kadar hiç durmadan çalışacağını vurgulayan İYİ Parti Adayı KARACAER, “ Bizlere sofrasında yer açan Simge Otomotiv’in sahibi Recep UYMAZ, Halit DEMİR Bey'e ve kıymetli esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. 


Ziyaretlerin son durağı olan Baro binasında Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit KÖSE ve avukatlarla bir araya gelen İYİ Parti heyeti seçim güvenliği ve çalışmalar hakkında görüşmeler oldu. Kendisinde bir avukat çocuğu olduğunu söyleyen İYİ Parti Adayı KARACAER, Avukatların her zaman yanlarında olacağını belirterek misafirperverliği ve hoş sohbeti için Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit KÖSE ve baro avukatlarına teşekkür etti. 
Yoğun programlarda İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER’e İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan BELGEMEN, Milletvekili Turan YALDIR, Merkez İlçe Başkanı Osman YILMAZ ve Meclis Üyesi adayları eşlik etti.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri