Tüm birikimini Erdoğan´ın seçim çalışmalarına bağışlayan Erhan Han´a plaket takdim edildi

Tüm birikimini Erdoğan´ın seçim çalışmalarına bağışlayan Erhan Han´a plaket takdim edildi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Aksaray Akçakent köyü Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul´da Ak Parti Aksaray 22.dönem Milletvekili Ahmet Yaşar´ında katılımı ile bir toplantı düzenledi.Toplantıda bir konuşma yapan Yaşar,metropol şehirlerde derneklerin çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek,dernekler o ilin tüm insanlarını tek çatı altında toplayan,birbirlerine dayanışma ve tanışma fırsatı veren öneme sahip yerlerdir dedi.Yaşar konuşmasının ardından tüm birikimini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın seçim çalışmasına bağışlayan,Aksaray Akçakent köyünden olan  kağıt toplayıcısı ErhanHan´a plaket takdim etti.

 

Aksaray Akçakent köyünden olup 14 yıldır İstanbul´da kağıt toplayarak geçimini sağlayan Erhan Han´ın, tüm birikimini Erdoğan´ın seçim çalışmalarına bağışlaması ulusal basında büyük yer bulmuştu.

 

43 yaşında olan Erhan Han evli ve 2 çocuk babası.6 kardeşi ile birlikte  14 yıldır yatalak annesine bakan Erhan Han Erdoğan´ın 2015 cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan´ın seçim kampanyasına 223 lira bağışta bulunmuş. 24 Haziran için de Erdoğan´ın kampanyasına tüm birikimi olan bin 800 lirayı bağışlayarak vefa borcunu ödedi.. 14 yıldır yatalak annesine bakan Han, "6 erkek kardeşin yıllarca yapamadığını, Tayyip Erdoğan tek başına yaptı. Evde bakım aylığını çıkardı. Artık annemin hiçbirimize ihtiyacı yok" dedi. 

Erhan Han açıklamasının devamında"Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ın her zaman yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir bağışta bulundum. Bizim başka bir Türkiyemiz yok. Önümüzdeki seçimde Herkes gözlerini açıp oyunu ona göre kullansın. Mesele Erdoğan meselesi değil, mesele Türkiye´dir.

Ben yaptığım bağış için biriktirdiğim parayı da Türkiye için biriktirdim. Çünkü bizim için en büyük yatırım Türkiye´dir. Biz yıllardır ülkemizi Erdoğan gibi dürüst ve düzgün bir şekilde yönetecek lider arıyorduk. Bunu da Reis´te gördük daha da asla bırakmayız.

 "Ben iyi bir sosyal medya kullanıcısıyım. Erdoğan´ı yenemeyeceklerini bildiklerini için prokovatif paylaşımlar yapıyorlar. Onun arkasında benim gibi binlerce kâğıt toplayıcısı Erhan var, taksiciler var, tüpçüler var, fırıncılar var, halk var halk. Sosyal medyadan algı yapmasınlar sokağa inip millete baksınlar. Erdoğan garibanların babasıdır."dedi.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri