Turan Yaldır Sosyal Medya Hesabından Aday Olmadığını Açıkladı

Turan Yaldır Sosyal Medya Hesabından Aday Olmadığını Açıkladı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray MHP eski Milletvekili Turan Yaldır bugün Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,31 Aralık Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday olmadığını açıkladı.
İşte Turan Yaldır´ın Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama;
Son 2 haftadır gerek kamuoyu araştırmaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gerekse yüzyüze yaptığımız temaslarda şahsımla alakalı belediye başkan adaylığı konusunda bir ortak aklın oluştuğunu görme şeref´ine nail oldum.
 
Bugün katıldığım bir cenazede gördüm ki 50 yıllık bir camianın neferlerinin, ülküdaşlarımın birbirlerine ters bakıp selamı ve tebessümü çok görmesi şahsımı derinden etkiledi.
   31 Mart Seçimlerinde ilimiz Aksaray´dan şahsımın bağımsız adaylığı ile birlikte seçime 3 Ülkücü adayın girmesi ülkücülerin birbirleri ile yarışı anlamına gelecektir.
 
   Bu bağlamda kamuoyu araştırmalarında şahsıma çok büyük bir teveccüh olduğunu görmeme rağmen ülküdaşlarımla bir seçim yarışına girmeme kararı almış bulunuyorum. Şahsıma samimi ve vefakar şekilde destek olan yakın dostlarımla her kesimden Aksaraylı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
 
Ülkücüleri ikiye hatta benim gibi düşünen bağımsız ülkücüler olmak üzere üçe bölen hiç tereddüt etmeden ülküdaşlarına iftira ve hakareti layık gören her iki zihniyetle de hayatımın geri kalanında mücadele edeceğime söz veriyorum.Kamuoyuna saygılarımla.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri