Turan Yaldır´dan Adaylık Bilmecesi!

Turan Yaldır´dan Adaylık Bilmecesi!

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray´da AK Parti ve MHP 31 Mart Yerel seçimleri için adaylarını açıklarken,tüm gözler İYİ-CHP  partilerinin ortak aday açıklamalarına çevrilmişti.

Vatandaşlar ortak aday ismi beklentilerinde  İYİ Parti mevcut Milletvekili Ayhan Erel ve MHP eski Milletvekili Turan Yaldır isimlerini sosyal medya platformlarında sıkça dile getirerek ön plana çıkarmış ve bu isimlerin açıklanması beklentisine girmişti.

2 günden bu yana sosyal medya hesaplarında Turan Yaldır isminin Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak paylaşım yapılması ama Turan Yaldır´dan herhangi bir açıklama yapılmaması kafaları karıştırdı.Turan Yaldır kendisine ait turanyaldır.com sitesinde Bağımsız Aksaray Belediye Başkan  Adayı  olduğuna dair resimler paylaşırken,herhangi bir basın toplantısı veya resmi açıklamada bulunmaması bir çok kişinin de tepkisine neden oldu.

Tepki gösteren vatandaşlar,"Bu tür önemli açıklamaları sosyal medyadan değil,adayların kendi ağızlarından resmi açıklama bekliyoruz.Aday bilmecesi artık insanları geriyor,lütfen resmi açıklama yaparak bu bilmeceye son verin"dediler.

İşte Turanyaldır.com sitesinden yapılan paylaşım



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri