Turan Yaldır: AK Parti Milletvekilleri Aksaray özelinde sınıfta kaldılar

Turan Yaldır: AK Parti Milletvekilleri Aksaray özelinde sınıfta kaldılar

Turan Yaldır: AK Parti Milletvekilleri Aksaray özelinde sınıfta kaldılar

TURAN YALDIR: AKSARAY'DAN BEDAVADAN MİLLETVEKİLİ SEÇİLME DÖNEMİNİ TARİHİ GÖMMELİYİZ

Ak Parti Milletvekilleri Aksaray Özelinde Sınıfta Kaldılar

14 Mayıs seçimlerine yoğun bir tempoyla hazırlanan, sürekli sahada halkın nabzını tutarak, vaatlerini anlatan Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, Aksaray Organize Sanayide ziyaret ettiği fabrikalarda çalışanlarla bir araya geldi. Burada yaptığı açıklamalarda Yaldır, AK Parti milletvekillerinin sınıfta kaldığını ifade ederek, Aksaray'da bedavadan milletvekili seçilme dönemini sonlandırmak istediklerini söyledi. 

 

Aksaray halkının güvenini kazanarak seçilen Aksaray milletvekillerinin verdikleri sözleri tutmadıklarına değinen Milletvekili adayı Turan Yaldır, 21 yıldır Aksaraylılar olarak AK Parti'ye çuval çuval oy verildiğini hatırlattı.

Aksaray Milletvekilleri Sınıfta Kaldı

Yaldır, "Genelde güzel işler de yapılmış olabilir. Bu noktada yapılan güzel işleri takdir eder yapanlardan Allah razı olsun demesini de biliriz. Aksaray özelinde AK Parti'nin milletvekilleri ve milletvekili adayları ne yazık ki sınıfta kalmıştır. Memlekete faydalı işlere vesile olmadıkları gibi Aksaray'a verdikleri sözleri de tutmadılar. Vicdanı olan tüm hemşehrilerimiz bizlere bu şekilde söylüyorlar ve biz sizlerden bu seçimde destek istiyoruz" dedi.

 

Öksüz Kalmış Aksaray Kavramını Sandığa Gömelim İstiyoruz

Milletvekili seçildiği takdirde her zaman Aksaraylı hemşehrilerinin yanında olacağını söyleyen Yaldır, "Bir milletvekilinin asli görevi de zaten budur. Asıl olan sizlersiniz. Öksüz kalmış, unutulmuş ve üvey evlat muamelesi görmüş Aksaray kavramını 14 Mayıs'ta hep birlikte sandığa gömelim istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Biz Bunları Yapmazsak Yakamıza Yapışın

"Milletine söz verip sözlerini tutmayan milletvekillerinin ben de olsam yakasına yapışın" diyen Milletvekili adayı Yaldır, "Hani kardeşim sen söz vermiştin niye Aksaray'da yoksun, niye memleketin hakkını savunmayıp memlekete bir proje getirmiyorsun, neden Aksaray'ın hala tarımsal su problemi çözülemedi, niçin bizim demiryolumuz yapılmadı, neden vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmedin diye hem size söz verenlerin yakasına yapışın hem de biz bunları yapmazsak size vebal veriyorum yakamıza yapışabilirsiniz" açıklamasında bulundu. 

 

Bedavadan Milletvekili Seçilme Dönemini Tarihe Gömme Vakti Gelmiştir

AK Parti ve MHP'nin sadece sembolik geziler yaparak, işveren odaklı ziyaretler gerçekleştirdiğini de söyleyen Yaldır, "Bedavadan milletvekili seçilme dönemini artık Aksaray'da tarihe gömme vakti gelmiştir. Milletin oyları artık kolay olmamalı. Uzun zamandır organize sanayi bölgesindeki fabrikalarımızı geziyoruz. AK Parti ve MHP de geziyor. Gittiğim fabrikalarda sizin gibi emekçi, işçi kardeşlerimin huzuruna çıkamayan AK Parti ve MHP'li milletvekili adayları sadece sembolik bir gezi yapıp, işverenlerle çay içip, birkaç kare fotoğraf alıp gidiyorlar" dedi.

Onlar Kolay Milletvekili Oldukları İçin Tepeden Bakıp Giderler

Yaldır, "İşyeri sahipleri bizlere diyor ki 'onlar gelip sadece çay içip gidiyorlar. Çalışanlarımızın halini hatrını sormuyorlar.' Soramazlar, çünkü onlar kolay milletvekili oldukları için tepeden bakıp giderler. Nasılsa bize oy verirler düşüncesiyle sizlere tepeden bakanlar gibi değiliz. Sizlerin her biri kıymetli oylarınıza ve iradenize ihtiyacımız var. Sizlerin teveccühü ile sizleri en iyi şekilde temsil eder, her oyununuzun hakkını veririz" şeklinde konuştu.

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri