Turan Yaldır: Bu bayram, boynu bükük karşılaştığımız son bayram olacak

Turan Yaldır: Bu bayram, boynu bükük karşılaştığımız son bayram olacak

Turan Yaldır: Bu bayram, boynu bükük karşılaştığımız son bayram olacak!

TURAN YALDIR: BU BAYRAM, BOYNU BÜKÜK KARŞILADIĞIMIZ SON BAYRAM OLACAK!

Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yaldır, "Başta Aziz Türk milleti olmak üzere Aksaraylı hemşehrilerimizin Tüm İslam aleminin ve inananlarının Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım" diyerek, 15 Mayıs'tan itibaren yeni bir Türkiye'ye uyanacaklarının altını çizdi. 

 

Milletvekili adayı Yaldır, "Rahmet ve bereket Hayırlı Ramazan'ı uğurlayıp Ramazan Bayramı'na erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramımızın milletimize, memleketimize, Aksaraylı hemşehrilerimize huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum" ifadelerini kullanırken, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, seçim sonrası yeni bir Türkiye'nin mesajını verdi.

"İktidar Şatafat İçinde Yaşarken Vatandaş Bayramı Boynu Bükük Karşılıyor"

Yaldır, "Kalplerimizdeki bayram neşesini milletçe yaşamayı çok özlediğimiz Ramazan Bayramı'nı idrak ediyoruz. 21 yıldır ülkemizi yönetenlerin 'nerede o eski bayramlar' sözlerini milletimize sıkça hatırlattığı, ekonomik zorluklarla yaşamaya çalışan milletimizin karşıladığı son bayram olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullanırken, sözlerine şöyle devam etti:

"Ekonomik kıskacın altındaki hemşehrilerimiz, çocuklarına bırakın bayramlık kıyafetler almayı, misafirlerine ikram edeceği şeker ve kuruyemişleri artık lüks haline gelmiş olmasından dolayı almakta zorlanıyor.

Milletimiz 'Bayram Gelmiş Neyime, Anam Anam Garibem' türküsünü son yıllarda dillerine pelesenk eder oldu. Bugün iktidar ve yandaşları lüks ve şatafat içinde yaşarken, vatandaşın neler çektiğinden habersiz, her şeyi toz pembe göstermeye devam ededursun, vatandaş çaresizce çarşıda, pazarda etiketleri inceleyip, bayramı boynu bükük karşılıyor."

 

"Bu Bayram Boynu Bükük Karşıladığımız Son Bayram Olacak"

15 Mayıs sabahında Türkiye'nin üzerine güneş doğacağını söyleyen Yaldır, "Millet İttifakı iktidarının, milletimizi eski özlediği bayram tadındaki bayramlara kavuşturacağına inancım sonsuzdur. Hak ettiği emekli maaşıyla torununa harçlık vermenin mutluluğunu yaşayan dedelerin, bayramlık kıyafetlerini giyip şen şakrak dolaşan çocukların, bayram alışverişi yaparken kara kara düşünmeyen anne ve babaların olduğu huzur dolu bir Türkiye çok yakın. Bu bayram, boynu bükük karşıladığımız son bayram olacak. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Türk Milletimizin, Aksaraylı hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım" ifadelerini kullandı.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri