Türemiş'ten İmamoğlu'na Anlamlı Hediye

Türemiş

Türemiş'ten İmamoğlu'na Anlamlı Hediye

 

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmede İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş "Gecikmeli bir hayırlı olsun ziyareti maksadıyla başkanımızla görüşme imkanı buldum. Kendisine  misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. 


 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmesi esnasında Aksaray Taşpınar seccadesi hediye eden İYİ Parti İl Başkanı Türemiş Aksaray ilinin tarihçesinden bahsederek İmamoğlu'na İstanbul Aksaray'ın Fatih Sultan Mehmet Han Döneminden itibaren Aksaray'dan göç edenlerin kurduğu bir semt olduğunu ve İstanbul Aksaray semt isminin buradan geldiğini aktardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Aksaray'ı yakından tanıdığını tarım ve ticaret kenti ve Anadolu'nun tam kalbinde, bütün geçiş noktalarının tam ortasında bir şehir olduğunu bildiğini söyleyerek Aksaraylılara selam gönderdi.

"MÜCADELENİZİ TAKİP EDİYORUM"


 İYİ Parti İl Başkanı Türemiş'i de takip ettiğini belirten İmamoğlu "Başarılar diliyorum. İYİ Parti İl Başkanı'nın kendi partisinin çatısı altında verdiği mücadeleyi yakından biliyorum ve takip ediyorum. Dayanışma içerisinde hepimiz ülkemize iyi hizmetler vereceğiz. Bizi ziyaret etmesinden onur duydum. Bütün Aksaray'daki hemşehrilerimize, dostlarımıza  İstanbul'dan selam olsun" ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Türemiş' İmamoğlu' Anlamlı Hediye
Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri