Türkiye 24 Yunanistan 23 | aksarayhaber68

Türkiye 24 Yunanistan 23  | aksarayhaber68

A Milli Erkek hentbol takımımız, 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. grup son maçında Aksaray´da konuk ettiği Yunanistan´ı 24-23 mağlup etti.

Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. Grupta mücadele eden ve gruptan çıkmaiddiasını Belçika mağlubiyeti ile kaybeden A Milli Erkek hentbol takımımız son maçında Yunanistan ile karşılaştı.

Prestij niteliği taşıyan karşılaşma Aksaray Hasandağ Spor Salonu´nda oynandı.

Müsabakanın ilk yarısı 13-12 Türkiye´nin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya seyircinin büyük bir desteği ile başlayan Türkiye maçı 24-23 kazandı.

Oldukça çekişmeli bir heyecana sahne olan karşılaşmaya Aksaraylıların ilgisi de birhayli yüksek oldu. Aksaray Hasandağ Spor Salonu´nda oynanan ve binlerce taraftarın A Milli takımımızı yalnız bırakmadığı karşılaşmada elde edilen bu galibiyet  büyük bir sevince döndü

Milli Erkek hentbol takımımız, 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri  5. grup son maçında Aksaray´da konuk ettiği Yunanistan maçına Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Aksaray CumhuriyetBaş Savcısı Ramazan  Akın, AdaletKomisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, Ağır Ceza mahkemesi Başkanı İlker Akkaş,Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ , ATSO başkanı Ahmet Koçaş ve STKbaşkanları ve Aksaraylılar  katıldı.

Haber Gökten Ö.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri