Türkiye Diyanet Vakfı Suriye´de 500 bin kişiye Ramazan yardımı ulaştıracak

Türkiye Diyanet Vakfı Suriye´de 500 bin kişiye Ramazan yardımı ulaştıracak

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

Türkiye Diyanet Vakfı Suriye´de 500 bin kişiye ramazan yardımı ulaştıracak..
 
Türkiye Diyanet Vakfı, Esed rejiminin yoğun saldırıları ve iç savaş altındaki Suriye´de ramazanda 500 bin kişiye yardım ulaştıracak.
 
TDV Suriye´de ramazan boyunca gıda, temizlik ve çocuklara kıyafet yardımı yapacak, aynı zamanda iftar programları düzenleyecek.
 
Suriye´nin İdlib kentindeki yardım çalışmalarına katılan TDV Genel Müdürü Av. Mehmet Savaş Polat, yaptığı açıklamada, Suriye´de ramazan boyunca yardım çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. 
 
Polat, "Bugün Suriye de Afrin, Gana, Faso, Benin, Togo bölgelerinde gıda, temizlik ve çocuklara kıyafet yardımı yapıyoruz." dedi.
 
Suriye ´de halihazırda her gün 235 bin ekmek ve 15 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı yapıldığını kaydeden Polat, "Ramazan yardımları çerçevesinde de Suriye´de 70 bin kişiye iftar, 30 bin aileye de gıda ve temizlik kolisi dağıtacağız. Dolayısıyla Suriye´de Ramazan ayında ortalama 500 bin kişiye yardım ulaştırmış olacağız." ifadelerini kullandı. 
 
Öte yandan TDV´ye ait Suriye´de 5 okulun olduğunu hatırlatan Polat, toplamda 2 bin öğrencinin eğitimine destek verdiklerini belirtti.
 
Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi ?? 0382 213 0678


Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri