Türkiye kupasında çeyrek finaldeyiz

Türkiye kupasında çeyrek finaldeyiz

Türkiye kupasında çeyrek finaldeyiz

TÜRKİYE KUPASINDA ÇEYREK FİNALDEYİZ
Axa Sigorta Türkiye Kupası B Grubunda mücadele eden Kuzeyboru spor kulübü, Karayolları karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet ile gruptan çıkarak çeyrek final biletini aldı.


Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda tamamlanan Türkiye Kupası müsabakalarında, takımımız aldığı 2 galibiyet ile grubunu 2. Sırada tamamladı ve gruptan çıkan taraf oldu. Baştan sona üstün götürdüğü son maçında Sultanlarımız birinci seti 25-20, ikinci seti 25-21 ve son seti de 25-18 aldı ve maçı da 3-0 kazanan taraf oldu. 
Karşılaşma sonrasında turnuvayı değerlendiren Baş Antrenörümüz Tuncay ÖCAL ; “Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik ve sezonun ilk resmi turnuvasında güçlü bir grupta yer aldık. Gruptan çıktığımız için mutluyuz. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Yabancı oyuncularımızında takıma uyum sağlaması bizi daha da güçlendirdi. Tüm takımın sahadaki mücadelesinden memnunum. Ellerinden gelenin en iyisini yaparak haklı bir şekilde gruptan çıkmayı bildiler. Hepsinin emeğine yüreğine sağlık dedi. 
Sultanlarımızın Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde karşılaşacağı rakibi, C grubunda oynanacak karşılaşmaların ardından belli olacak.



Anahtar Kelimeler: Türkiye kupasında çeyrek finaldeyiz
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri