Ücretsiz KPSS kursları kaldığı yerden devam ediyor

Ücretsiz KPSS kursları kaldığı yerden devam ediyor

AKSARAY BELEDİYESİ’NİN SALGIN ÖNCESİ ÜCRETSİZ OLARAK BAŞLATTIĞI KPSS KURSLARINDA EĞİTİME TEKRAR BAŞLANIYOR 


 

Aksaray Belediyesi’nin KPSS sınavına hazırlanan gençler için ücretsiz olarak başlattığı sınava hazırlık kurslarında eğitim kaldığı yerden devam ediyor.

 

Aksaray Belediyesi, gençlerin kamu personeli seçme sınavına hazırlanma süreçlerinde onların yanında olabilmek adına ücretsiz olarak KPSS eğitim kursları başlatmıştı. 

 

Gençlerin yoğun olarak katılım sağladığı kurslarda eğitim tüm hızı ile devam ederken tüm dünyada ve ülkemizde ortaya çıkan Covid19 salgını nedeniyle eğitime ara verilmişti.

 

Pandemi sürecinde girilen yeni normalleşme döneminde salgının önlenmesi adına çalışmalar yürüten Bilim Kurulunda eğitime devam edilmesinin tehdit oluşturmayacağı kararı alındı.  Bilim Kurulunun kararı doğrultusunda eğitim kursları tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da açıldı.

 

Aksaray Belediyesi’nin sınava hazırlanan öğrenciler için ücretsiz olarak düzenlediği kurslarda eğitime 2 Temmuz tarihinde başlanılacak. Eğitimler Eylül ayında yapılacak sınavlara kadar devam edecek. 

 

Aksaray Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak verilen kurslarda sosyal mesafenin korunması, maske ve eldiven kullanılması zorunlu olacak. 



 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri