Uçuş Okulu ve Havaalanı İçin Toplandılar

Uçuş Okulu ve Havaalanı İçin Toplandılar

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

UÇUŞ OKULU VE HAVAALANI İÇİN TOPLANDILAR
Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu önderliğinde, Aksaray Ticaret Borsası ve Türk Hava Kurumu Aksaray Şube Başkan Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş bir zamanlar atıl olan 75. Yüzyıl Havalimanının Uçuş Okulu ve Havalimanı olarak hizmet vermesi için hazırlanan proje detayları ve içeriği ile alakalı Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlük binasında yapılan istişare toplantısında bir araya geldi.
Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşen toplantıya Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Aksaray´ın Yetiştirdiği Bürokratlarımızdan Yargıtay Üyesi Yılmaz Karaboduk, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Doç. Dr. Haydar Ateş ve Türk Hava Kurumu Yapı İşleri Teknik Müdürü Şenol Bayır katıldı.
Toplantıda Aksaray´a kurulacak olan uçuş okulu ve havalimanı için yapılması gereken çalışmaları ve proje detaylarını içeren dosyalar hazırlanarak Türk Hava Kurumu Yapı İşleri Teknik Müdürü Şenol Bayır´a teslim edildi. Proje üzerinde istişarelerde bulunan heyet yakın zamanda gerekli çalışmaların tamamlanarak hedefe ulaşılacağı bildirildi.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri