Ünlü Soner Şef, ASÜ öğrencilerine deneyimlerini aktardı

Ünlü Soner Şef, ASÜ öğrencilerine deneyimlerini aktardı

Ünlü Soner Şef, ASÜ öğrencilerine deneyimlerini aktardı

KMU Mehmet Usta'nın fenomen şefi Soner şef, Aksaray Üniversitesi Güzelyurt Meslek Yüksekokulunun şef aday öğrencileri ile bir araya geldi.

KMU  Mehmet Usta Restaurant, Aksaray Üniversitesi Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünün ortaklaşa düzenlediği "Kuzu Eti Workshop" programına katılan Soner şef yoğun bir ilgi gördü.

Ünlü şef workshop programı kapsamında öğrencilere hem kuzu etinin bölümlendirilmesi hem de pişirme yöntemlerine yönelik uygulamalı bir çok bilgi verdi. Programa Katılan öğrencilere deneyim ve tecrübelerini aktaran ünlü şef yaptığı yemeklerin sosyal medyada yoğun ilgi görmesinden etkili olan  unsurları ve sosyal medya ile ilgili merak edilen diğer bir çok soruyu yanıtladı.

Program Sonrası öğrencilerle birlikte yemek yapan Usta şef, burada KMU Mehmet Usta restaurantın mutfağında yapmış olduğu yemekler, et pişirmede kullandığı araçlar ve Aksarayın beslenme alışkanlıklarına yönelik bir cçok değerlendimede bulundu.

Programda Kendisine gösterilen ilgiden ve öğrencilerle geçirmiş olduğu bu güzel günden duymuş olduğu memnuniyetin dile getiren ve farklı organizasyonlarla tekrar bir araya gelme sözü veren Soner şef, öğrenciler tarafından yoğun ilgi ve büyük bir memnuniyetle uğurlandı.



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri