Unutulan Orta Refüj Tepki Topluyor | aksarayhaber68

Unutulan Orta Refüj Tepki Topluyor | aksarayhaber68

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

Aksaray ekonomisinin en önemli unsurlarından Organize Sanayi Bölgesine Yavuz Sultan Selim Mahallesinden  giden yolda,atıl vaziyette bırakılan orta refüj bordür taşları tepkilere neden oluyor.

Her gün yaklaşık 20 bin kişinin kullandığı Osb yolu,Aksaray Belediyesi tarafından 2017 yılında asvalt yapımı tamamlanarak hizmete açılmıştı.6 km uzunluğunda olan yolda,binlerce orta refüj bordür taşlarının atıl vaziyette bırakılması tepkilere neden oluyor.Bir çok ölümlü kazanın da yaşandığı bu yolda,orta refüj de bırakılan bordür taşları olası bir kazayada. davetiye çıkartıyor.Yoldan dönüş yapmak isteyen sürücüler,atıl haldeki taşlardan dolayı dönüş yolunu göremiyor.

Bu yolu kullanan sürücü ve vatandaşlar yaptıkları açıklamada"Bu yolu her gün kullanıyoruz,ödediğimiz vergilerle yapılan bu hizmetler bizleri memnun ediyor,ama bordür taşlarının atıl vaziyette bırakılması yüreğimizi sızlatıyor.Bu taşların çoğu çalındı ve çalınıyor,ricamız bu orta refüj tamamlansın,bu görüntü Aksaray´a hiç yakışmıyor"dediler.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri