Uyuşturucu Baronu Aksaray´da Yakalandı | aksaray haber | aksarayhaber68

Uyuşturucu Baronu Aksaray´da Yakalandı | aksaray haber | aksarayhaber68

Aksaray haberleri | aksaray asayiş haberleri

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan ?Uyuşturucu Baron´u Aksaray´da yakalandı.

Geçtiğimiz hafta Sınır kapısında yüklü miktarda yakalanan Eroin maddeleri sonrasında araç sürücüsü gözaltına alınarak ifadesi alınmıştı. Soruşturmayı derinleştiren Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda ?Uyuşturucu Baronu´nun kimliği ve kaçtığı araç tespit edildi. Mersin KOM Ekipleri araç plakasını aranıyor şerhini koydu.

?Aksaray´a Giriş Yaptı?

Gece saatlerinde Mersin KOM Ekipleri tarafından belirtilen aracın plakası Aksaray-Adana yolundan giriş yaptı. Bunun üzerine Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri ile irtibata geçti. Araç plakasını alan ekipler aracı Aksaray-Adana karayolundan takip etmeye başladılar. Aracı Aksaray-Ankara karayolu 15´inci kilometresine kadar takip eden ekipler, aracın bir benzin istasyonuna girmesi üzerine araç içerisinde Uyuşturucu Baronu ile birlikte 2 kişiyi daha yakaladılar.

?Şahıslar Mersin´e Gönderildi?

Uyuşturucu Baronu olarak aranan ve birlikte yakalanan toplam 3 kişi Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar Mersin İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerine teslim ettiler. Şahısların ifadeleri alınmak üzere Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri