Uyuşturucu ticareti yapan 3 şahıs gözaltına alındı

Uyuşturucu  ticareti yapan 3 şahıs gözaltına alındı

Uyuşturucu ticareti yapan 3 şahıs gözaltına alındı


Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanmak için satın almak/kabul etmek/bulundurmak suçunun önlenmesi ve şüphelilerin yakalanarak kanun önüne çıkartılması konusundaki kapsamlı çalışmalar devam ediyor.

 Konu ile ilgili yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde,     02 Eylül 2021 tarihinde Merkez ilçe mülki sınırları içerisinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan fiziki takipler neticesinde  M.A, B.A. ve H.M. (Afgan uyruklu 2002 d.lu) isimli şüpheliler ile ilgili olarak adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şahısların üzerinde, ev ve eklentilerinde yapılan aramada 17 gr metamfetamin, 5 gr kubar esrar, 1 adet hassas terazi, 15 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet av tüfeği, 3 adet tabanca, 5 adet tabanca şarjörü, 54 adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir.
Şüpheliler gözaltına alınmış olup, adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Yapılan açıklamada,"Gençlerimizi zehir tacirlerinden korumak amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir."ifadelerine yer verildi.



Salı 23.9 ° / 8.8 °
Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri