Uzay Gözlem Evi Aksaray´da

Uzay Gözlem Evi Aksaray´da

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Dünya, Evren ve Denizaltını Keşfetme imkânı sunan UZAY GÖZLEMEVİ Aksaray´da Okul öncesi Eğitim ve ilkokul 1. ve 2. Sınıflarla buluşuyor.

Uzay gözlem Evi´nin Aksaray´da ki ilk durağı Oyun Diyarı Kreş Ve Gündüz Bakım Evi Oldu.

 

/resimler/2019-7/25/2133425435548.jpg

Uzay Gözlem Evi´nin etkileyici görsel sunumuna Çocukların hayran kaldığını ifade eden Oyun Diyarı Kreş ve Gündüz Bakım evinin sahibi Bahattin YÜCEL yaptığı açıklamada ?Çocuklarımızın eğitimine eğlence katmak amacıyla Dünya, Evren ve Denizaltını Keşfetme imkânı sunan UZAY GÖZLEMEVİ ile minik öğrencilerimiz benzersiz bir deneyim ve aktivitenin ayrıcalığını yasadılar. Çocuklarımız, Yıldızlarla Birlikte Gezegenlerin, Ayın Dünyanın, Güneşin Özelliklerini, Deniz altındaki gizemli yaşam, balıkların renkli dünyasını öğrenmiş oldular ve aynı Zamanda Tüm Evrenin Sırlarını Büyüleyici Bir Atmosferde izleme imkânı buldular. Hem öğrenip hem de çok eğlenen minik öğrencilerimize, Özel görüntüleme teknolojisi ile unutulmayacak bir görsel aktivite sunuldu. Minik öğrencilerimizin oldukça eğlenceli dakikaların geçirdiği etkinlikten dolayı velilerimizde çok memnun oldular? dedi.

Çocuklar gülerse, Dünya güler sloganı ile yola çıkan İş Adamı Bahattin YÜCEL ,Çocukların gelişimine olumlu katkı sağlayacak benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Öte yandan Uzay Gözlem Evi önümüzde ki hafta soruna kadar Aksaray´da çocuklarla buluşmaya devam edeceği açıklandı.



Anahtar Kelimeler: Uzay Gözlem Aksaray
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri