Vakıflar Bölge Müdürlüğünden Aksaray İlinde 100 Yetime Bayramlık Neşesi!

Vakıflar Bölge Müdürlüğünden Aksaray İlinde 100 Yetime Bayramlık Neşesi!

Vakıflar Bölge Müdürlüğünden Aksaray İlinde 100 Yetime Bayramlık Neşesi!

Vakıflar Bölge Müdürlüğünden Aksaray İlinde 100 Yetime Bayramlık Neşesi!


İyilik Kervanı Yola Çıktı: Vakıflar Aksaray'da  100 Yetim Çocuğa bayramlık aldı


Aksaray'da, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kapsamlı bir organizasyonla 100 yetim çocuğa bayramlık elbise armağan etti. Yetimlerin yüzlerini güldüren bu hareket, müdürlüğün sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olarak gerçekleşti.

Vakıf Seferberliği: Yüzlerce Yetime 2500 TL'lik Bayramlık Hediye!


"Vakıfların Gönül Elçileri 100 Yetim Çocuğun Bayramını Renklendirdi"

Ülke genelindeki geniş bir gönüllü ekip ağıyla hareket eden Vakıflar, Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve dünyanın birçok yerinde yetimlerle buluşuyor,


Vakıflar dan Yardım Eli Uzanıyor: Aksaray, Konya ve Karamanda 300 Yetim çocuğa Bayramlık Giysi Mutluluğu yaşattı

Aksaray, Karaman ve Konya'da, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından belirlenen 300 yetim çocuğu bayram öncesinde sevindirme amacıyla, her birine 2500 TL değerinde hediye çeki verilerek LC Waikiki mağazalarından bayramlık elbise alınmasına olanak sağlandı.


Vakıflar iyilik sofrasını bu sefer 81 ile yaydı

Vakıflar  Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün 81 ilde hayata geçirdiği sıcak mutfak projesine de dikkat çekti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bölge müdürlükleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yönelik iftar sofraları kurmayı planladığını ifade eden bölge müdürü 
"Konya Bölge Müdürlüğü olarak sorumlu olduğumuz Konya, Aksaray ve Karaman illerinde iftar sofralarımızı kurduk. Ramazan ayı süresince Konya’da Meram Öğretmenevinde her gün 300, Aksaray’da Grand Saray Düğün Salonunda her gün 250, Karaman’da Umut Düğün Salonunda Ramazan ayı boyunca her gün 250 vatandaşımıza iftar yemeği verilmektedir." denildi

 

Vakıflar aracılığıyla  kadim medeniyetin gönül zenginliğini paylaşmanın ve yaşatmanın temel görevleri arasında olduğunu belirtti.


Vakıflar bu yıl cömert davrandı

2024 yılı boyunca cömert davranışlarıyla öne çıkan Vakıflar genel Müdürlüğü, Ramazan Ayı süresince her ilde  250 kişilik iftar sofraları kurarak ihtiyaç sahiplerini bir araya getirmeyi sürdürdü.

Bu etkinlikler, toplumda birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirerek sosyal dayanışmayı artırmayı hedefliyor.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri