Vali Ali Mantı,"Cumhuriyetimizin 96´ıncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz"

Vali Ali Mantı,

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

VALİ ALİ MANTI´NIN ?29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI?MESAJI

 

Demokratik idarenin tam ve mükemmel bir ifadesi olan, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan, erdemli, faziletli insanlar yetiştiren  aynı zamanda  halkın gelişimini ve yükselişini sağlayan  Cumhuriyetimizin  96´ıncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz.

              Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Halkımız bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak, milli benliğimize sahip çıkacak, insanlarımızın her bakımdan mutlu olduğu müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. 

              Türkiye, Büyük Önder Atatürk´ün, Onun izinden ilerleyen kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın çaba ve katkılarıyla, medeni dünyanın saygın, güvenilir bir üyesi olma yolunda önemli bir aşama kaydetmiştir. Sahip olduklarımızın değerini bilerek, gücümüze inanarak, sorunlar karşısında yılmayarak, demokrasimize sahip çıkarak, bölünmez bütünlüğümüzü koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak, aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu konuda kurumlarımıza, yönetilen ve yönetenleriyle tüm vatandaşlarımıza görev ve sorumluluklar düşmektedir. 

              Türkiye Cumhuriyetinin temelinin Türk Milli kültürü olduğunu, ?Bir tek şeye muhtacız çalışkan olmak? prensibini daima göz önünde bulundurup çalışarak, Cumhuriyetimizi dünyanın en güçlü, en itibarlı, en önde devletleri arasında bulundurmak vazgeçilmez ilk hedefimizdir. Bunun için zihnen ve bedenen ter dökmeye devam edeceğiz.

               Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duyguları ve rahmetle anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri