Vali Aykut Pekmez Adıyaman´a uğurlandı

Vali Aykut Pekmez Adıyaman´a uğurlandı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Adıyaman Valiliği görevine atanan Vali Aykut Pekmez  kentten ayrıldı. 
Adıyaman´a hareketinden önce Aksaray Valiliği makamına geçen Aykut Pekmez,Vali Yardımcıları, özel kalem  ve personelleriyle vedalaştıktan sonra valilik önünde kurum amirleri,siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar  tarafından uğurlandı. Görev süresi boyunca birlikte çalıştığı kurum amirleriyle tek tek vedalaşan Aykut Pekmez, hareketinden önce bir mesaj yayımladı. Vali Pekmez , mesajında, 

Değerli Aksaray´lı Hemşehrilerim
 
13 Haziran 2016 tarihinde başladığım ve yaklaşık 2,5 yıl devam eden ve büyük bir şerefle yerine getirmeye çalıştığım Aksaray Valiliği görevinden 5 Kasım 2018 tarihi itibariyle ayrılmanın hüznünü yaşıyorum.
 
Bu güzide şehirde görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve siz değerli hemşehrilerime hizmet etmenin gururunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağız.
 
Aksaray´a valilik gibi bir makamda hizmet etmeyi nasip ettiği için öncelikle yüce Rabbime hamd ederken Ülkemizin zengin kültür,tarih ve coğrafyasında yer alan başka bir güzide şehri Adıyaman Valiliği gibi müstesna ve şerefli görevlere şahsımı layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum.
 
1988 yılında başladığım memuriyet hayatım boyunca Türkiye´nin bir çok bölgesin de üstlenmiş olduğum tüm görevlerde ve Aksaray Valiliği görevimde de makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek olduğunu bilerek elimden geldiğince, gücümün yettiğince devletime ve milletime samimiyetle hizmet etmeye çalıştım.İnşallah aynı gayret ve niyetle Adıyamanın hizmetinde olacağım.
 
Çalışmalarımız sırasındaki desteklerinden ve katkılarından dolayı milletvekillerimize, tüm belediye başkanlarımıza, askeri ve adli erkana, üniversitemize, siyasi partilerin ve STKların başkan ve temsilcilerine, muhtarlarımıza ve başta vali yardımcısı, kaymakam ve daire amirlerimiz olmak üzere her kademedeki tüm mesai arkadaşlarıma,basın mensuplarımıza ve tüm Aksaray halkına teşekkür ediyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerime veda ediyor, iyilikler ve güzellikler temennisiyle, tüm hemşerilerime helallik dileği ile arz-ı veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri