Vali Aykut Pekmez´in "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı

Vali Aykut Pekmez´in

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

?30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI? MESAJI
 
           Tarihi üstün başarılarla dolu Türk Milletinin iftihar abidesi olan 30 Ağustos Zafer´i, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatıdır.
 
           Milletimizin hürriyet ve bağımsızlık yolundaki inancını, iradesini ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği bu zafer, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarındandır.
 
            30 Ağustos Zaferi, önemli bir askeri başarı olmanın yanında milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür.
       30 Ağustos; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir.
            Gücünü ve bekasını birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin, tarih boyunca yüce değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenmenin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız her türlü badireyi aşmamızı sağlayacağına yürekten inanıyorum.
            Çok iyi bilinmelidir ki dünya durdukça bu millet var olacak, varlığından, birliğinden ve yüksek insani değerlerlerle insanlığa hizmetten asla taviz vermeyecektir.
            30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyor, Aksaraylı hemşerilerimin ve aziz milletimizin ?30 Ağustos Zafer Bayramı?nı en içten duygularımla kutluyorum.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri