Vali Pekmez´Deliler´filminin setini ziyaret etti

Vali Pekmez´Deliler´filminin setini ziyaret etti

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

Vali Aykut Pekmez çekimleri devam eden ?Deliler´ filminin setini ziyaret etti
Osmanlı İmparatorluğu´nun ?Deliler? akıncı grubunun konu edildiği filmin çekimleri Aksaray´ın doğal ve tarihi mekanlarında devam ediyor.
Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte Selime beldesi Melendiz Çayı kenarında çekimleri devam eden filmin setini ziyaret etti. Filmin yapımcı ve başrol oyuncuları ile görüşen Vali Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi yaklaşık 6 aydır çekimleri Aksaray´da devam eden film hakkında bilgi aldı.
Aksaray´a doğal film platosunu andıran muhteşem bir yapısı bulunduğunu anlatan film oyuncuları tarihi filmler için Aksaray´ın eşsiz mekânlara sahip olduğunu belirttiler.
Film´de yardımcı oyuncular için Aksaraylılar arasında seçme yaparak filmde rol verdiklerini anlatan yapımcı ve oyuncular Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez Hanımefendinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.
Vali Aykut Pekmez son dönemde Aksaray´da bir çok sinema filminin çekildiğini belirterek, tabi güzellikleri ve doğal mekanları ile film yapımcılarının dikkatini çeken kentin bu özelliği ile dikkat çekmeyi başardığını söyledi.


Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri