Vali Ali Mantı'dan Güvenlik Güçleri ve Vatandaşlara Yılbaşı Ziyareti

Vali Ali Mantı

Kentin huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında olan polis ve askerlere moral ziyaretinde bulunan Vali Ali Mantı, ‪ 2019 yılının son gününde karayolu trafik denetim ve yol kontrol noktalarını ziyaret ederek şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlara hayırlı yolculuklar dileyip yeni yılın tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni etti.‬

Karayolu trafik denetim ve uygulama noktalarında nöbet tutan güvenlik güçlerini ziyaret eden Vali Mantı, Polislerin yeni yıllarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. İl Jandarma Alay Komutanı J. Alb. Fuat Anık, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu'nunda yer aldığı ziyarette, kontrol noktasından geçen araçları durdurarak vatandaşların yeni yılını da tebrik eden Vali Mantı, onlarla bir süre sohbet ederek çikolata ikram etti.

Vali Ali Mantı 2019 yılının son gününde Aksaray Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek görevi başındaki güvenlik güçlerinin yeni yılını tebrik ederek çalışmalarından başarılar diledi.

 

 



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri