Vali Aydoğdu, sosyal medyada en çok etkileşim alan 8’inci vali oldu

Vali Aydoğdu, sosyal medyada en çok etkileşim alan 8’inci vali oldu

Aksaray Valiliği tüm iller içinde 3. sırada bulunuyor.

 

Vali Aydoğdu, sosyal medyada en çok etkileşim alan 8’inci vali oldu

Nisan ayı  valilerin sosyal medya performansları değerlendirildi.
Dijital gözlemcilik faaliyetleri yürüten Teleskop’un Nisan ayı içerisinde sosyal medyada aldıkları etkileşim üzerine Türkiye’deki 81 ilin valisinin ne kadar etkileşim aldığına dair bir rapor yayınladı.

Yayınlanan raporda ise  Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve 81 ilin valisinin sosyal medyadan aldıkları etkileşimin yer aldı.
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sosyal medya etkileşimi üzerine Valiler arasında yapılan sıralamada 8’inci oldu.

Aksaray Valiliği’nin sosyal medyası ise 81 il valiliği arasında 3’üncü oldu.
Aksaray Valisi 73 ilin önünde yer aldı

Facebook, instagram ve tweter gibi sosyal medya platformlarında aktif olan ve vatandaşlar ile sürekli iletişimi olan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu üst sıralarda yer aldı.

Rapora göre tüm sosyal medya platformlarında Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 73 ilin valisinden daha fazla etkileşime sahip oldu.
Vali Aydoğdu, etkileşim sıralamasında Tweter’de 9, İnstagram’da 5, Facebook’ta ise 9. sırada yer aldı. Valiliklerin etkileşim raporunda ise genelde Aksaray Valiliği tüm iller içinde 3. sırada bulunuyor.

Türkiye’de nüfusa göre 46. Sırada yer alan Aksaray’ın sosyal medya platformlarında tanınırlığı adına büyük bir başarı elde ettiği raporda belirtilmiş oldu. Türkiye’de insanların  %80’nin sosyal medya kullanıcısı. Bu nedenle etkileşimin her kurum için önemli bir gerçek olduğunun altını çizen sosyal medya gözlemcileri dijitalleşme ile tüm işlemlerin yapılacağını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Aydoğdu sosyal medyada etkileşim
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri