Vali Aydoğdu:Bu bayram da telefonlarla bayramlaşalım

Vali Aydoğdu:Bu bayram da telefonlarla bayramlaşalım

Vali Aydoğdu:Bu bayram da telefonlarla bayramlaşalım. Sevgi için mesafeler engel değildir.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu yayımladığı bayram mesajında;

Yüreklerimiz buruk, hatta biraz da hüzünlü bir şekilde, Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Bu bayramda, bazı gelenek göreneklerimizi yerine getiremeyeceğiz. Bayramların olmazsa olmazı, kalabalık aile buluşmaları, el öpmeler, komşu ziyaretleri yapamayacağız. Bütün bu fedakarlıklara, en değerli varlığımız olan sağlığımız için katlandığımızı unutmayalım. 

 

Güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna yürekten inanıyoruz. Bu bayram da telefonlarla bayramlaşalım. Sevgi için mesafeler engel değildir. Kalpten kalbe var olan gizli ama samimi ve güvenli yolları kullanalım. 

 

Aldığımız tedbirlere özenle uymanız sayesinde vaka sayılarımız hızla düşüyor. Bu konuda sizlere müteşekkiriz. Ancak, rehavete kapılıp, hastalıklara davetiye çıkarmayalım. Bütün çabamız, sağlıklı bir biçimde iş yerlerimizi ve okullarımızı açabilmek içindir. Bunu birlikte başaracağız. 

 

Bu vesile ile, başta şehit ve gazilerimizin muhterem ailelerinin, sağlık ve güvenlik çalışanlarımızın, basın mensuplarımızın, tüm mesai arkadaşlarımızın ve il dışında, hatta yurt dışında olup gözü, kulağı burada olan, kalpleri Aksaray için atan kıymetli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Türk-İslam alemi ve insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyoruz.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri