Vali Aydoğdu'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Vali Aydoğdu

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü" Mesajı

 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Aydoğdu, mesajında şu ifadelere yer verdi

Üzerinde yaşadığımız bu toprakları, hiç kimse bize altın tepside sunmadı. Bu topraklara gelmek de bu topraklarda kalmak da kolay ve bedelsiz olmadı. Her dönemde, canından can, kanından kan veren şehit ve gazilerimiz oldu. Bundan sonra da olacak. Her birine ayrı ayrı minnettarız.

Bu yılki mottomuz, “Türkiye Geçilmez.” Türkiye’nin her yerinde gösterilen eşsiz kahramanlığın, en güzel ve en kısa ifadesi. Türkiye Cumhuriyeti milleti ve devleti ile bir bütündür. Milletin iradesinin üstünde bir güç yoktur. Onun için de herhangi bir vesayete, tahakküme karşı topyekün mücadele ederiz.

Aziz Türk Milleti 15 Temmuz akşamı, kendi hür iradesine karşı yapılan menfur ve lanetli saldırıya, tarihinden ve geleneklerinden aldığı güçle en güzel cevabı vermiştir. Türkiye Geçilmez.

Aslolan millettir. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da milletimizin istek ve ihtiyaçları, özgürlük ve demokrasi her şeyin üstünde olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti bu değerleri ile ilelebet payidar kalacaktır. Hepimizin çabası ve mücadelesi bunun içindir.

Bu vesile ile, başta Aksaray’ımızın yiğit evladı, Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı iken şehadet şerbeti içen Şehit Önder GÜZEL   olmak üzere, gerek 15 Temmuz darbe girişiminde, gerekse terör eylemlerinde, vatan müdafaasında can veren tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyoruz.

 



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri