Vali Aydoğdu'dan Şehitlik Ziyaretleri

Vali Aydoğdu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Kurban Bayramı Namazını Ulu Camiin'de eda ederek namaz çıkışı vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayram namazı'nın ardından Vali Hamza Aydoğdu beraberinde Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ile  birlikte Kurban Bayramı'nın ilk gününde Aksaray Şehitliğini ziyaret etti. Vali Aydoğdu ziyarette Şehitlerimizin ruhu için Yasin-i Şerif okudu.

 

Vali Aydoğdu Kurban Bayramı mesajında;

Bayramlar insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan günlerdir. Manevi duyguların zirveye çıktığı bu günlerde fakiri, kimsesizi, yetimi, öksüzü, yaşlıyı her zaman bağrına basmış bir toplumun fertleri olarak, yardımsever halkımızın, kimsesiz, yardıma muhtaç çocuklar ile ilgiye muhtaç yaşlılarımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceğine inanıyorum.

 

Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir.

 

 Bu önemli günlerde insanlarımız ortak değerler etrafında kenetlenmeli hoşgörü, merhamet ve dayanışma duyguları içerisinde sosyal ilişkilerin kuvvetlenmesine özen göstermelidirler. Bu bakımdan bayramlara yüklediğimiz anlam ve verdiğimiz değer daha bir önem kazanacaktır.

 Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun tecelli ettiği Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirerek, bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız."dedi.

 

        Bu duygu ve düşüncelerle Aksaraylı hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayramını can-ı gönülden kutlar; sağlık, huzur, afiyet dileklerimle sevgi ve saygılar sunarım.



Anahtar Kelimeler: Aydoğdu' Şehitlik Ziyaretleri
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri