Vali Hamza Aydoğdu: Bayram sevinçlerimiz acıya dönüşmemeli

Vali Hamza Aydoğdu: Bayram sevinçlerimiz acıya dönüşmemeli

Vali Hamza Aydoğdu: Bayram sevinçlerimiz acıya dönüşmemeli

Vali Hamza Aydoğdu: “Bayram sevinçlerimiz acıya dönüşmemeli, araç sürücülerini daha dikkatli olmaya davet ediyoruz”
 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Emniyet ve Jandarma ekiplerinin Kurban Bayramı için şehirlerarası yollarda aldığı tedbirleri denetledi.  
 

 

Kurban Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşanan Aksaray-Ankara karayolu Bölge Trafik Denetleme Şube müdürlüğü önünde uygulama yapan Jandarma ve polis trafik ekiplerinin aldığı tedbirleri yerinde inceleyen Vali Aydoğdu ekiplerin durdurduğu araçlarda bulunan vatandaşlara hayırlı yolculuklar dileyerek, şeker ikram edip bayramlarını tebrik etti.  
 

 

Trafik güvenliğinin sürücülerin dikkatine bağlı olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu; araç sürücülerini özellikle hız ve emniyet kemeri konusunda uyarıp bayram sevinçlerinin acıya dönüşmemesi için karayollarında daha dikkatli olmalarını istedi.  
 

Kurban Bayramı dolayısıyla yine tatil bölgelerine giden yollarda trafik yoğunluğunun yaşandığını belirten Vali Aydoğdu; Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kendi sorumluluk alanlarındaki tüm yollarda gerekli tedbirleri aldığını vurguladı.  
 

Sürücülerin yol ve trafik güvenliğinin sağlanmasında dikkatli olmalarının büyük önem taşıdığını ifade eden Vali Aydoğdu; “Jandarma ve emniyet görevlilerimiz zaman zaman yaptıkları uygulamalarda sürücüleri uyarıyorlar. Bizde alınan tedbirleri yerinde gördük. Vatandaşlarımız hem tatil için hem Kurban Bayramı için memleketlerine seyahat ediyorlar. Onların can güvenliği her şeyden önemlidir. Bunun için hepimiz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Trafikte de sürücülerimiz alınan tedbirlere ve trafik kurallarına uyarsa bayram sevinçlerimiz acıya dönüşmez. Bu nedenle tüm sürücülerimizi daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.’dedi.
 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri