Vali Hamza Aydoğdu, “Bir insan dünyayı değiştirir”

Vali Hamza Aydoğdu, “Bir insan dünyayı değiştirir”

Vali Hamza Aydoğdu, “Bir insan dünyayı değiştirir”

Vali Hamza Aydoğdu, “Bir insan dünyayı değiştirir”

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray’a atanan 455 öğretmenle bir araya geldiği 800 yıllık tarihi Sultanhanı Kervansarayında, “Amacımız, Türkiye’nin geleceğini teminat altına almaktır. Çok samimi bir duygumu söylemek istiyorum ki, bir insan dünyayı değiştirir” dedi.


2020-2021 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla Aksaray’a atanan 455 öğretmen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile 800 yıllık tarihi Sultanhanı Kervansarayında bir araya geldi. Aksaray valiliği ve Sultanhanı İlçe Belediyesi himayesinde organize edilen programa Vali Aydoğdu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Yasin Ardıç, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, İlçe Belediye Başkanı Fahri Solak da katıldı.


Dünya’nın en büyük tarihi Selçuklu Kervansarayı olma özelliğini taşıyan yaklaşık 800 yıllık kervansarayın kapalı bölümünde düzenlenen programda Aksaray’a yeni atanan öğretmenler bir araya geldi. Burada öğretmenlere seslenen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Biz sizi karşılarken de söylemiştik. Sizin buraya atanmanızla birlikte İnşallah Aksaray’da yeni bir enerji ve dinamizm olacak. Bizim buradaki tek amacımız şu; İl Milli Eğitim Müdürümüz, vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız belediye başkanlarımızla birlikte Aksaray’ın değerlerini yüceltmek, bir olmak, biz olmak, çocuklarımıza ulaşmak ve çocuklarımızın elinden tutarak, gönlüne girerek hem Aksaray’ın geleceğine hem de Türkiye’nin geleceğini teminat altına almaktır. Bir insan dünyayı da değiştirir, bir şehri de değiştirir, bir ilçeyi de değiştirir. Benim sizden istirhamım, bugün ki aşkınızı ve şevkinizi hiç kaybetmeyin. Biz milli eğitim müdürlüğüyle Aksaray’ın bütün imkanları ile sizin yanınızdayız. Biz Aksaray’da, ben buna inanıyorum, milli eğitim müdürümüzde inanıyor, kaymakam arkadaşlarımızda inanıyor sizde inanın. Aksaray Türkiye’ye rol model olacak. Bunu hep birlikte başaracağız, hep birlikte ikame edeceğiz inşallah” dedi.
Programın ardından öğretmenlerle protokol üyeleri Sultananı Kervansaray’ını gezdi. Öğretmenler Vali Aydoğdu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri