Vali Kumbuzoğlu oyunu eşiyle birlikte kullandı

Vali Kumbuzoğlu oyunu eşiyle birlikte kullandı

Vali Kumbuzoğlu oyunu eşiyle birlikte kullandı

Valimiz Sn. Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Sn.Canan Kumbuzoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullandılar.

 

-Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu: “Vatandaşlarımızın sandıklara giderek hür iradelerini sandıklara yansıtması için polisimizle, jandarmamızla bütün güvenlik önlemlerimizi almış durumdayız.”


Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oyunu kullandı. Seçimlerde oy kullanmanın önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu vurgulayan Vali Kumbuzoğlu seçimlerin huzur içinde geçmesinin önemini belirterek herhangi olumsuz bir durumun yaşanmaması için her türlü tedbiri aldıklarını söyledi. 


Vali Kumbuzoğlu eşi Canan Kumbuzoğlu ile geldiği Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde 2154 nolu sandıkta oyunu kullandı. 
Sandık başkanı ve sandık kurul üyeleri ile selamlaşarak kolaylıklar dileyen Vali Kumbuzoğlu oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada; Aksaray’da 161 sandıkta 301 bin 286 vatandaşın oy kullanacağını söyledi. 
Vatandaşların demokrasiyi içselleştirmiş, huzur ve sükûnet içinde yıllardır sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getirdiğini bu yönüyle Türkiye’nin bütün dünyaya örnek olduğunu belirten Vali Kumbuzoğlu; 
“Herkesin gönül huzuru içerisinde seçimini sandıklara yansıtacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Bu çerçeve içerisinde Aksaray'ımızda şu anda 161 sandıkta 301 bin 286 vatandaşımız oy kullanacaktır. Vatandaşlarımızın sandıklara giderek hür iradelerini sandıklara yansıtması için polisimizle, jandarmamızla bütün güvenlik önlemlerimizi almış durumdayız. Bu kapsamda toplam 2 bin 90 güvenlik personelimiz sahada faaliyet gösteriyoruz. Şu ana kadar önemli bir hadisemiz olmadı. 2024 mahalli idare seçimlerinin ülkemize, Aksaray’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi
Vali Kumbuzoğlu daha sonra seçimlerle ilgili alınan tedbirler kapsamında GAMER bünyesinde kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi ile Emniyet Müdürlüğü Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Vali Yardımcısı Hakan Kılınçkaya, GAMER Müdürü Hasan Ekecik ve İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’dan bilgi alan Vali Kumbuzoğlu; seçimlerin huzur ve güven içinde tamamlanması için güvenlik güçleri ve ilgili tüm birimlerin görevi başında olduğunu kaydetti.

 



Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri