Vali ve belediye başkanının gülümseten paylaşımları…

Vali ve belediye başkanının gülümseten paylaşımları…

Vali ve belediye başkanının gülümseten paylaşımları…

Vali ve belediye başkanının gülümseten paylaşımları…

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in sosyal medya hesapları üzerinden şehrin turizmine katkı sağlayacak olan Ihlara Vadisi Cam Terası ile ilgili yaptıkları paylaşımlar, binlerce kişiyi gülümsetti.

Vali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediyesi tarafından inşa edilmekte olan ve kısa süre içerisinde hizmete girecek olan Ihlara Vadisi Cam Terası'nı ziyaret ettikten sonra, "Korkuluklardan tutunuyoruz çünkü cam teras henüz bitmemiş. Yanlış anlaşılmasın korkmuyoruz" notuyla bir fotoğraf paylaştı.

 

 

Vali Kumbuzoğlu’nun gülümseten paylaşımını alıntılayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise kendi hesabından, "Sayın Valim; korkmayın biz test ettik, gayet sağlam" mesajıyla karşılık verdi.

 

 

Vali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer'in esprili yaklaşımı, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü. Özellikle, 14 km uzunluğundaki ve yer yer 80-100 metre derinliğe sahip olan Ihlara Vadisi üzerine kurulan cam terasla ilgili yapılan paylaşımlar, kullanıcılar arasında geniş çapta etkileşim aldı.

Vali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dinçer’in esprili paylaşımları sadece Aksaraylıları değil geniş bir izleyici kitlesini de gülümsetmeyi başardı. Ihlara Vadisi Cam Terası'nın tamamlanmasıyla birlikte, şehrin turizm potansiyeline olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.

Aksaray6842-



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri