Vatandaşlar, ' Karaüzüm İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Olsun'

Vatandaşlar,

Vatandaşlar, ' Karaüzüm İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Olsun'


Kongre sürecine girerek seçimler öncesinde dedikoduları durdurmak isteyen İYİ Parti’de kongre takvimi işlerken Aksaraylı seçmenler ise İYİ Parti Aksaray teşkilatına çağrıda bulundu.


Aksaray siyasi kamuoyunda kısa sürede kendisinden söz ettiren Zafer Partisi’nden istifa eden Resul Karaüzüm’ün yeniden siyasete girip girmeyeceği merak konusu olurken, vatandaşlar ise halkı düşünen siyasetçilerin görev başında olması gerektiğini savunuyor.


Millet ittifakına oy vermeyi düşünen vatandaşların Resul Karaüzüm’ün İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığında görmek istediklerini ifade ederek; “Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı iken çıkışlar yapan ve hayranlıkla takip ettiğimiz Karaüzüm’ün Zafer Partisi’nde ki haklı istifasına üzüldük. Muhalefetin gür sesi olan Resul Karaüzüm’ü İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığında görmek istiyoruz. CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ün yaptığı muhalefete karşılık olarak Resul Karaüzüm’ün de İYİ Parti’de olası il başkanlığı sonucunda yapacağı muhalefet ile Millet İttifakı oylarını katlayacağı düşüncesindeyiz. Biz seçmen olarak Resul Karaüzüm’ün İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığında görmek istiyoruz. Parti yetkilileri ve Resul Karaüzüm’ün bu çağrımıza kayıtsız kalmayacağını umut ediyoruz” ifadesine yer verildi.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri