Vedat Demiröz: Aksaray yine liderine ve yol arkadaşlarına sahip çıkacak

Vedat Demiröz: Aksaray yine liderine ve yol arkadaşlarına sahip çıkacak

Vedat Demiröz: Aksaray yine liderine ve yol arkadaşlarına sahip çıkacak

“AKSARAY YİNE LİDERİNE VE YOL ARKADAŞLARINA SAHİP ÇIKACAK”
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz, Aksaray’da önemli açıklamalarda bulundu.
 

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Aksaray’a gelen Genel Başkan Yardımcısı Demiröz’ü, Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal ve Av. Sinan Özkan, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Av. Şükrü Öztürk, İGM ve Belediye Meclis üyeleri karşıladı.
 

İlk olarak gençlerle bir araya gelen Genel Başkan yardımcısı Demiröz, AK Parti hükümetlerinin 21 yılda Türkiye’ye kazandırdığı eserlerden ve yatırımlardan bahsederek, “Her şeye rağmen gençlerle birlikte inşallah Türkiye’yi dünya lideri yapmak ve ilk 10 ekonomi arasına sokmak için çabalayacağız. Sıkıntılarımız yok mu, var. Büyük bir depremi, asrın felaketini atlattık. 60 günde 12 şehrin, ayağa kalktığını, dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz. Bu bizim milletimizin ferasetini ve yönetimdeki gücü gösteriyor. Güçlü bir ülkeyiz, bu gücü de gençlerimizden alıyoruz, geleceğimiz sizlersiniz. Sizlere güzel bir gelecek bırakmak için gayret ediyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibi gecesini gündüzüne katmış, dinlenmeden bu ülkenin yararına neler yapabileceğini planlıyor ve uyguluyor.”
 

Aksaray programları kapsamında Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’yu ardından Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret ederek şehrin genel durumu hakkında bilgi alan Demiröz, beraberindeki heyet ile birlikte ziyaretlerde bulundu.
 

Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgi ve alakası ile karşılanan Demiröz, daha sonra Merkez köy muhtarı ile buluştu.
 

Yeni Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretlerine devam eden Demiröz, program sonunda yaptığı basın açıklamasında; Aksaray’ın muhafazakar yapısıyla 14 Mayıs seçimlerinde yine tercihini istikrardan ve hizmet sevdalılarından yana kullanacağını vurguladı.
 

Aksaray’ın AK Parti’yi yıllardır desteklediğini ve en çok AK Parti’ye oy veren muhafazakar şehir olduğunu dile getiren Demiröz, “Şu anda Türkiye’nin bekası, istiklali söz konusu. Savunma sanayisinde yüzde 20-25’lerden yüzde 80’lere vardık. Hamdolsun gemimizi, uçağımızı, ve uydularımızı yaptık. Türkiye, dünyada herkesin gıptayla takip ettiği özellikle gönül coğrafyamızdaki 60 ülkenin gözümüzün içine baktığı bir ülke haline geldi. Biz bu sorumluluğumuzu devam ettirmek zorundayız. Biz, birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek zorundayız. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra da bu ilerleme ve barış ortamı milletimizin sayesinde devam edecek” dedi.
 

14 Mayıs’ta Türkiye’nin bekası için, dünyada bir güç olmak ve odak noktası olmak için kararını verdiğini aktaran Demiröz, “Her tarafta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan rüzgarı esiyor. Bugün Aksaray’da da bunu göreceğimden eminim. Türkiye 20 yıldır bir aşamak Kaydetti. 1990’lı yıllardaki vesayet odaklarını tek tek çökerterek, hür ve demokrat bir ülke haline geldi. Kimler, Türkiye’yi ve Erdoğan’ı istemiyor bir bakın. ABD, İsrail ve Avrupa Birliği, Erdoğan’a karşı. Çünkü, bütün gelişmeleri milli ve yerli şekilde organize ediyor. Türkiye yükseliyor, bölgesinde bir güç haline geldi. Akdeniz'de, Libya ile anlaşmaya vardı, ‘Akdeniz’de ben yoksam, kimseyi buraya sokmam’ dedi. Karadeniz'de doğal gazımızı keşfettik, rezervimizde çok çok iyi. İnşallah yeni rezervlerimiz de gelecek.”
 

Türkiye'nin 14 Mayıs’ta bir yol ayrımında olduğunu ve karar vereceğini aktaran Demiröz, “Tam bağımsız Türkiye, istikbalini ve istiklalini kazanmış bir Türkiye. Yahut da yine dış ülkelerin ve buradaki uzantılarının boyunduruğu altına girmiş bir Türkiye. İşte bu kararı gençler ve onların aileleri ve Türk milleti verecek. Ben inanıyorum ki, doğru yapanlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanacak.” diye konuştu.
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri