Vicdansız sürücünün çarpıp kaçtığı genç hayatını kaybetti

Vicdansız sürücünün çarpıp kaçtığı genç hayatını kaybetti

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray´da geçtiğimiz Cuma Gecesi yaşanan Olayda Aksaray´da ikamet eden ve Bir Fırında Çalışan Sami Demirhan(31) işe giderken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Perşembeyi Cumaya bağlayan gece Saat 02 sıralarında Aksaray Merkez Alparslan Türkeş Bulvarında meydana geldi. Sultanhanı İlçe Nüfusuna Kayıtlı ve Aksaray´da ikamet eden 31 Yaşındaki Sami Demirhan Gece 02:00 Civarlarında Bisiklet ile Çalıştığı fırına gittiği esnada  Alparslan Türkeş Bulvarında Plakası ve Sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.Çarpan aracın olay yerinde durmayıp kaçtığı ve kaza sesini duyan cadde sakinlerinin olayı Emniyete bildirmesi sonucu Olay yerine Polis ve Sağlık ekipleri sevk edildi.

 
Sağlık görevlileri ağır yaralanan Sami Demirhan´ı ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine Kaldırdı. Burada Yapılan Tüm Müdahalelere rağmen Sami Demirhan Yaşamını yitirdi.

Emniyet ekipleri Sami Demirhan´a çarpıp olay yerinden kaçan Vicdansız Sürücüyü yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatırken Mobese ve Çevre kamaralardan tespit ettiği 1 Şüpheli araç sürücüsünün yakalandığı öğrenildi.

Sami Demirhan ise Cuma Namazına Müteakip Kılınan Cenaze namazı sonrasında Aksaray Ervah Kabristanlığında defnedildi.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri