Wessi´den Son Tred Balzer Ceket Modelleri

Wessi´den Son Tred Balzer Ceket Modelleri

BLAZER CEKETİN KULLANIMI NASIL OLMALIDIR?

Wessi´den Son Tred Balzer Ceket Modelleri

 

19yy döneminde İngiliz Kraliyet askerleri tarafından kullanılmaya başlayan blazer ceket günümüzde ise erkeklerin bir gereklilik olarak dolaplarında bulunan bir parçadır. Erkeklerin yanı sıra kadınların da çalışma yaşamlarında çok fazla tercih ettikleri bir giysidir. Her ne kadar spor ceket olarak düşünülse de aralarında farklılıklar vardır.

 

Tek ya da iki düğmeli olabilir. Armalı ya da armasız olabilir. Doğru bir kombin yaratılması durumunda kullanan kişiye imaj kazandırır. Farklı aksesuarlar ile eşleştirildiği takdirde görüntünün daha şık olması sağlanabilir. Sitemizdeki ceket modelleri ile istediğiniz şıklığa kavuşmanız çok kolay.

 

BLAZER CEKETİN KULLANIMI NASIL OLMALIDIR?

 

Gündelik hayatın kurtarıcıları olan ceketler, kullanımına göre günlük kombinlerinde kişiye spor ya da şık bir hava katabilmektedir. Ceketlerin şıklığından ziyade gündelik kullanımlarında rahat olması önemlidir. Blazer ceket ise kumaş türleri nedeni ile yaz kış kişinin rahat kullanımını sağlar. Diğer klasik ceketlere göre daha spor kesim omuza oturuşu ve daha serbest olması ile kullanışlıdır. Öyle ki jean pantolonların üzerine giyerek kullanılabilir. Farklı kumaş ve desenlerden oluşabilir. Daha tamamlayıcı kombinler elde edilmesi açısından kullanılan ceketin formuna ve dokusuna uygun parçalarla eşleştirmek gerekecektir.

 

BLAZER CEKET NASIL TERCİH EDİLMELİDİR?

 

İster spor olsun ister klasik doğru parçalar ile eşleştirildiği zaman mükemmel bir şıklık edilebilir. Blazer ceket spor tarzda kullanılacak ise dar kesimli pantolonlar, jeanler ile tercih edilmelidir. altına şık bir spor ayakkabı, içine ise doğru renkler seçilmiş bir tişört ya da bir gömlek kullanılabilir. Daha ciddi ve klasik bir görünüm elde etmek amaçlanmış ise biraz daha dökümlü pantolonlar ile kombin yaratmak gerekir. Ceketin cebinde kullanılacak olan içerisindeki parça ile aynı renkteki mendil ise şık ve seçkin bir görünüm elde edilmesini sağlayacaktır. Satın almak için tıklayınız: https://www.wessi.com/blazer-ceket-150

 



Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri