Yangın değil,mangal dumanı!

Yangın değil,mangal dumanı!

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray şehir merkezi Coğlaki mahallesinde bulunan Kılıçaslan parkı piknik alanı , ramazan ayında iftar ve sahurda dolup taşıyor. İftar saatlerinde aynı anda yakılan mangallar nedeniyle bölge duman altında kalırken,çevre sakinleri mangal dumanından olumsuz etkileniyor.

 /resimler/2019-5/27/0025140584704.jpg

Ramazan ayının sıcak günlere denk gelmesi, iftarını Kılıçaslan piknik alanında  açmaya çalışan  Aksaray´lı vatandaşlar ilginç görüntülerin oluşmasına neden olurken,yaşanan bu olumsuz durum şikayetleride beraberinde getiriyor.

Aksaray´ın dört mevsimde  mangal için en uygun yer olan Kılıçaslan parkı piknik alanında   iftar saatlerinde  yoğunluk yaşanırken,mangal dumanı ile de ilginç görüntülere yol açıyor. Coğlaki,Şeyhhamit,sofular ve kılıçaslan mahallelerine yakın olan parktan yükselen mangal dumanı,mahalle sakinlerini rahatsız ediyor.Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada,"Belediyemize defalarca şikayette bulunduk ama sonuç alamadık.Mangal dumanı nedeniyle pencerelerimizi açamıyoruz,balkona çıkamıyoruz.Resmen evimizde zehir soluyoruz.Yetkililerin  bu olumsuz duruma çare bulmasını istiyoruz,mangal yakma alanı merkezden uzak bir yere taşınmalı."dediler.

 /resimler/2019-5/27/0025457929129.jpg


Anahtar Kelimeler: Yangın değil mangal dumanı
Salı 23.9 ° / 8.8 °
Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri