Yargıtay Başkanı ve Yüksek Yargı Üyelerinden Vali Pekmez´e Ziyaret

Yargıtay Başkanı ve Yüksek Yargı Üyelerinden Vali Pekmez´e Ziyaret

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

Yargıtay´ın 150. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Türkiye´ye gelen çeşitli ülkelerin yüksek yargı mensupları, kültür ziyaretleri kapsamında Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca ile birlikte Aksaray´a geldiler. Ağaçlı Tesisleri´nde Aksaray Belediyesi tarafından öğle yemeği programında ağırlanan yargı mensupları, Aksaray´ın tarihi mekânlarını gezdi.

 

-Yargıtay Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı´ndan Vali Pekmez´e ziyaret

Misafir yargı mensupları ile birlikte Aksaray´a gelen Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit beraberinde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca ile Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Yargıtay Başkanı Cirit ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Akarca, Valilik Şeref Defteri´ni imzaladılar. Misafirleri ile bir süre görüşen Vali Pekmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca´ya Aksaray´ın ünlü el dokuması Taşpınar Halısı hediye etti.

Ziyarette Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Aksaray Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, Aksaray Barosu Başkanı Beytullah Coşkun ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ da bulundu.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri