Yeni doğan bebeklere 'Hoş Geldin Bebek' seti

Yeni doğan bebeklere

Yeni doğan bebeklere 'Hoş Geldin Bebek' seti

YENİ DOĞAN BEBEKLERE 'HOŞ GELDİN BEBEK' SETİ

Aksaray Belediyesi, yeni doğum yapan annelere içinde biberondan emziğe kadar yeni doğan bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak "Hoş geldin bebek" paketini hediye ediyor.

Sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını sürdüren Aksaray Belediyesi, yeni doğan bebeklerin anne ve babalarına destek oluyor. 'Hoş geldin bebek' adlı proje sayesinde Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesinde doğan bütün annelere içerisinde yeni doğan bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak malzemelerin bulunduğu paketleri hediye ediyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in küçük hemşerilerimize bir hediyesi olan paketlerde; bebek bezinden biberona, bebek kreminden tulumuna kadar ihtiyaç duyulan her türlü malzeme yer alıyor. Hijyenik ve kaliteli ürünler şık paketler içinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Aksaray Belediyesi ekiplerince, Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesinde dünyaya gözlerini açan minik vatandaşlara verilen hediyeler ile anne babaların mutluluklarına mutluluk katılmış oldu.

‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle yeni doğan bebeklere belediyenin ilk hizmeti ile tanıştırdıklarını belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; "Belediyeler, insanın doğumundan ölümüne kadar insana hizmet veren, insana yatırım yapan kurumlardır. ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle yeni anne baba olmuş hemşerilerimizin mutluluklarına ortak olmak ve belediyemizin yanlarında olduğunu göstermek istedik. Ailelerimize hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantamızı hediye ediyoruz. Bir kez daha yeni anne baba olan hemşerilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, minik yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum." dedi



Anahtar Kelimeler: doğan bebeklere ' Geldin Bebek'
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri