Yerel basın ve medya üzerine konuştular

Yerel basın ve medya üzerine konuştular

Yerel basın ve medya üzerine konuştular

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen ve beraberindeki cemiyet üyeleri Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret ettiler. Ziyarete daha sonra dahil olan AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, kamuoyu gündeminde yer alan konuları değerlendirdi.

 

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyetinde yapılan genel kurul sonrasında güven tazeleyerek tekrar Cemiyet Başkanlığına seçilen Ali Südemen ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, yerel ve ulusal medya mensupları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Cemiyet Başkanı Ali Südemen, cemiyetin yönetim kurulunda görev alan medya mensuplarını tanıttı ve yerel medyanın Aksaray’da etkin rol üstlendiğini belirtti.

 

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyetinin ziyaretine dahil olan Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Başkan Dinçer ile birlikte gazetecilerle sohbet etti. Medyanın gündem belirleme ve kamuoyu oluşturma etkisinin konuşulduğu görüşmede basın özgürlüğü, meslek etiği, yerel basın ve medya konuları ele alındı.

 

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Başkan Dinçer, tekrar cemiyet başkanlığına seçilen Ali Südemen ve yönetim kurulunu tebrik ettiler.

 



Anahtar Kelimeler: Yerel basın medya üzerine konuştular
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri