Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm

Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm

Güzelyurt İlçesinde yapılan istişare toplantısında ilçeye bağlı kasaba ve köylerin sorun ve ihtiyaçları değerlendirildi

Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm

Güzelyurt İlçesinde yapılan istişare toplantısında ilçeye bağlı kasaba ve köylerin sorun ve ihtiyaçları değerlendirildi.

İlçelerin sorun ve ihtiyaçlarının yerinde tespiti, taleplerin belirlenerek doğru çözümlerin üretilmesi amacıyla Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında başlatılan aylık istişare toplantıları devam ediyor. 

Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır ve kurum müdürlerinin katılımıyla Güzelyurt İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Güzelyurt Kaymakamı Elif Nur Saçal, Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Güzelyurt İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Aydoğdu ve beraberindeki heyet ilçe merkezinde vatandaşlarla selamlaşarak esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundular. 

Kadın Kooperatifleri örnek olacak başarı hikayesi yazacak

Vali Hamza Aydoğdu ve beraberindeki heyet Aksaray Valiliğinin girişimleri ile kurulan 14 kadın kooperatifinden olan Güzelyurt Girişimci Kadın Kooperatifinin hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Kadın Kooperatiflerinin Aksaray’da ve Türkiye'ye örnek olacak bir başarı hikayesi yazacağını ifade eden Vali Hamza Aydoğdu kadınların gücüne inandıklarını üretim ve istihdam sağlayacak kooperatiflerin destekçisi olduklarını belirtti. 

Yerinde tespit, yerinde çözüm; İstişare ve değerlendirme toplantısı 

 Vali Aydoğdu ve beraberindeki heyet daha sonra belde belediye başkanları, ilçeye bağlı köylerin muhtarlarının katılımıyla düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. 

Yerinde tespit, yerinde çözüm ile ilçe, belde ve köylerin taleplerini dinleyip önceliklerinde yine yerinde belirlenerek kamu hizmetlerinin herhangi bir aksamaya meydan verilmeden sunulacağını ifade eden Vali Hamza Aydoğdu bu kapsamda ilçelerde istişare toplantıları başlattıklarını söyledi. 

Tarihi Karballa Otel’de gerçekleştirilen toplantıda İlçe Kaymakamı Elif Nur Saçal’dan bilgi alan Vali Aydoğdu toplantıya katılan belediye başkanları ve muhtarlara söz vererek sorun ve ihtiyaçları dinledi. 

Öncelikler belirlenecek sorunlar çözüme kavuşacak

Kurum müdürlerinden iletilen sorunlar, yapılan iş ve işlemler ve çözüm önerileri hakkında bilgi alan Vali Hamza Aydoğdu eğitim, sağlık, yol ve diğer altyapı konularında iletilen sorunlar ve taleplerle ilgili kurum müdürlerini talimat vererek iletilen sorunlarla ilgili çalışma yapmalarını ve çözüm önerileri ile en kısa sürede eksikliklerin giderilmesine yönelik önceliklerin belirlenerek çalışmaya başlayacaklarını bildirdi.



Anahtar Kelimeler: Yerinde Tespit Yerinde Çözüm
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri