Yeşil Doğa Derneği ilk genel kurulunu yaptı güven tazeledi

Yeşil Doğa Derneği ilk genel kurulunu yaptı güven tazeledi

YEŞİL DOĞA DERNEĞİ İLK GENEL KURULUNU YAPTI GÜVEN TAZELEDİ

Merkezi Aksaray’da bulunan  Yeşil Doğa Derneği ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Villa sanat Merkezinde yapılan toplantıya kurucu üyeler ve yeni katılan birçok doğa gönüllüsü katıldı. 
Aksaray , Nevşehir , Niğde ve Kırşehir ve Ankara illerinde kurulacak olan Orta Anadolu nun Kalkınmasına yönelik faaliyetlerde bulunan Yeşil Doğa Derneğinin Genel kurulunda Aksaray ve bölgeyi ilgilendiren  çevresel  konularında bir çok projeye onay çıktı. 

Genel Kurul sonrasında  Kurucu yönetim kurulunu oluşturan Abdulkadir Ay, Yaşar oflaz, Ali Kemal Şirin, Melek Elyiğit, Mahmut Ulu, Ercan Özkoca  Asil üyeliğe seçilirken Yeni kadroya dahil olan isimler şunlar oldu Hayvan Haklarından sorumlu birime Metin Başpınar Getirildi, Spordan sorumlu birime Melih Altınsoy, Kültürel Faaliyet ve Halk oyunları temsilciliğine Ecz. Naciye Akkuş, Eğitim Birimine Bülent Bozkıl (Emekli Öğretmen) Tarım ve orman işleri  Sorumlu birime Ziraat Yüksek Mühendisi Şevki Terlemez , Hukuk birimi Temsilciliğine  Av. Yakup Bölükbaşı, getirildi.

Genel Kurulda alınan karar gereğince Yeşil Doğa Derneği Nevşehir’de  şube kurma yetkisi Bayram Ekici’ye (Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muşkara Gazetesi sahibi ) Niğde’de  Şube Kurma yetkisi Tuncay Aytaş’a( Niğde Gazeteciler Cemiyeti Bşk. Yrd. Niğde Haber Gazetesi imtiyaz  sahibi) Kırşehir’de şube açma yetkisi Mehmet Emin Turpçu’ya ( Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı)  verildi 

Yeşil Doğa Derneği  Aksaray ve Bölgenin Kalkınması için Ankara’da şube kurması için Yeşim Güzel (Aksaraylı Şehit Polis Önder Güzel’in Eşi ) Gül Er (Özel Harekattan Sorumlu Ankara  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aksaray’lı Eraslan Er’in Eşi ) ve  Hikmet Tetik’e yetki verdi.

Yeşil Doğa Derneği Bölgesel dinamikleri harekete geçirmek suretiyle bölgesel kalkınmanın önünü açacak yeni kadrosuyla tüm kurum ve kuruluşlarla siyasi otoriterlerle  diyalog ve iş birliğine gidecek, etkili olan tüm STK ların aynı amaçta buluşmasına öncü olacak. Bölgenin varlığını hissettirmesi  için  ‘’yeşil doğa için el ele’’  diyecek



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri