Yeşim Pekmez: ?Birbirimizi tanımalı, iyi dostluklar kurmalıyız. Sevinç ve hüzünleri paylaşmalıyız?

Yeşim Pekmez: ?Birbirimizi tanımalı, iyi dostluklar kurmalıyız. Sevinç ve hüzünleri paylaşmalıyız?

aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Vali Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Valilik Personeli kadın çalışanlar ve erkek çalışanların eşleri ile bir araya geldi.
Ağaçlı Melendiz Otel´de Yeşim Pekmez Hanımefendi ev sahipliğinde düzenlenen kaynaşma toplantısında kadın çalışan ve erkek çalışanların eşleri ile bir süre sohbet eden Pekmez; bu tür tanışma ve kaynaşmaların önemini belirtti. Çekirdek aileye dönüşen toplum yapısının insanları birbirinden uzaklaştırdığını kaydeden Yeşim Pekmez; aynı apartmanda oturan komşuların birbirini tanımadığını, aynı işyerinde çalışan kişilerin ortak acı ve sevinçleri paylaşamadığını bunun çok üzücü bir durum olduğunu söyledi.
Bu tür toplantılarda belkide ilk defa bir araya gelen kadınların birbirlerini tanıma imkanı bulduğunu, iyi dostluklar arkadaşlıkların bu vesile ile oluşturulduğunu kaydeden Yeşim Pekmez Hanımefendi; ?Birbirimizi tanımalı, dostluklar kurmalıyız. Sevinç ve hüzünleri birlikte paylaşmalıyız? diyerek davetine katılan bütün kadınlara teşekkür etti.
Valilik çalışanı kadınlar ve erkek çalışanların eşleri böyle bir toplantının ilk defa düzenlendiğini bundan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Yeşim Pekmez Hanımefendiye teşekkür ettiler.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri